Arkadaşlar merhaba, bu sorumu cevaplayabilirseniz sitelerimi hazırlarken daha doğru yol almış olacağım
Yaklaşık 2 senedir google aramalarında anahtar kelimesinde 1. sırada olan sitem üzerinde hiçbir backlink paket çalışması yapmadığım halde nasıl olduda sıralamada 1. sıradan 50. sıralara bir günde geriledi anlayamadım. Sitenin backlink sayılarında herhangibir düşüş söz konusu değildir. Web master toolsdan site ile ilgili herhangibir bildiri v.s. almadım herşey yolunda gözüküyor gördüğüm kadarı ile. Sıralamada yavaş yavaş düşmesinden ziyade birden gerilemesi beni endişelendiriyor. Halböyle olunca bende 2 gün bekledim düzelirmi diye ama bir değişiklik olmadı. Bu olayı fark edip hemen title değiştireyim, siteye değişik metotlar uygulayayım diye alel acele bir şuçlu gibi çalışma içerisinde bulunmakda istemedim ve siz değerli yorumcularında fikrini almak istedim.
Domainim: http://www.eskisehircilingir.net/ - eskişehir çilingir kelimesinde 1. sırada yer alıyordu...
Arkadaşlar şöylede bir ikinci sorum olacak, biri imzamda bulunan sitem diğeride sıralamaya bu sitenin yerine geçmiş olan diğer sitem http://www.eskisehiranahtar.net/ bu sitelere ufak çalışmalar yaptırdım, yine web master toolsdan kontrol ettiğimde herhandibir spam bir olayada rastlamadım, backlink çalışmalarında anlık yükselişler değil zamana yayılan çalışmalar yaptırdım. Bu sitelerime aylık olarak sürekli adwords reklamlarıda alıyorum ve ortalama 4 yaşını doldurmuşlardır. Son olarak belirtmek istiyorum bu siteler benim adıma kayıtlı ve düşüş yaşayan site farklı sunucuda barındırılıyor. Bu olaya ne sebep olabilir hale çözebilmiş değilim. Son günlerde nedenini milemediğim sebepten youtube hesabım kapatıldı ve itiraz etmeme rağmen e-mailime hiç bir cevap gelmedi nedenini bilemiyorum. Akabinde paravan wordpres sayfalarım askıya alındı bunuda anlayamadım. Araştırdım birdahada açılmaz dediler. Rakiplerimim bu siteleri sikayet edip benim bu durumlara düşme sebebim olabilirlermi onuda düşünmüyor değilim?
Bu konu ile ilgili gürüşlerinizi almak isterim yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...