Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Hiçbir şey anlamadım, çok karışık geldi. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Paylaşım için teşekkürler başarılı veya başarısız her türlü sonuç bizim için tecrübe olacaktır bekleyip görecez
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Öncelikle konuyu baştan sona okudum, eleştiri yapan arkadaşların tepkisi konu başlığıyla konu içeriğinin örtüşmemesinden kaynaklanıyor. Konu başlığının farklı olsaydı bu kadar ilgi görmezdi. Google'nin algoritmasını çözmek o kadar kolay değil.Hergün yeni birşeyler ekliyor google ve yeni sistemler deniyor buna kafa yormak akıl karı iş değil.
Önemli olan bir siteyi 1. veya 2. sayfaya çıkarmak değil bana göre orada kalıcı olarak kalmasını sağlamaktır. Google hergün yeni birşey deniyor, yeni şeyler yapıyor, buda sitelerin sıralamalarında dalgalanma olmasına sebeb oluyor bugün 5.sırada olan site bi bakıyorsun 100.sıraya gerilemiş, ertesi gün tekrar yerinde...
Sizin yaptığınız çalışma artık nasıl bir çalışmaysa o site o sırada kalıyorsa başarılı demektir.Ama eğer sadece bir gün için orada kalıp daha sonra sıralaması düşüyorsa yaptığınız işlem hatalı işlemdir demektir.
Sen güncel içerik gir, siteni google göre dizayn et gerisi çorap söküğü gibi gelir ;)
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Konu Kilitlenirse yada silinirse valla üzülürüm .)
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet arkadaşlar Şuan için işlemi gerçekleştirdim ancak izmir oto kiralama ve izmir rent a car da herhangi bir kıpırdama olmadı 7 ye kadar beklıcez bakalım. sadece rent a car ve oto kiralama da sıra atladıgını gozlemledim.ama bunun ekran goruntusu olmadıgından ve belırttıgım anahtar kelıme ıle farklı oldugundan bunlarda yasanan sıra atlamayı savunmak soz konusu degıldır.
ılerlıyen dakıkalarda 7 ye kadar bahsı gecen kelımelerdedede sıra atlayacagını umuyorum.