Herkeze Merhaba Arkadaşlar,Gönül isterdiki herşeyi açıkca sizlere anlatmak Ancak işim gereği anlatamıyorum.Lakin Bilmeniz gereken En önemli Kısımlardan bahsedeceğim.
Googleye Seo uzmanı yazdığımızda İlk sayfa garantili Seo-İlk Sayfaya gelmeden ödeme yok !Başlığı altında birçok seo uzmanı mevcut.
Bu arkadaşlar suan aramızdada var.Biri seo yaptırmak istediğinde Hemen anahtar kelime ve sitenizin adını alayım der,Kurumsal Seo ile ilk sayfaya getireceğiz der.
GOOGLEDA İLK SAYFAYA GELMEK MARİFET DEĞİL ..İlk Sayfada Kalmak Marifet.
Bu arkadaşlar Sizden aldığı para ile gerekli olan paketleri satın alıp,sizin adınıza linkleme inşaası yapıp,İlk sayfaya getiriyor.
ANCAK aylık olarak çalışalım ilk sayfa garantisi ver dediğinizde ya faiş rakamlar isterler yada bu tarz çalışmamız yok derler.NEDEN ! Çünkü ilk güncellemede tepe taklak olacaklar biliyorlar.
Ben diyelimki laptop satıyorum ilk sayfaya getirebiliyorum ilk sayfada kalma gibi garantim olsa ne diye elin adamını 1000 liraya tema edip getireyimki.
Ben garanti veriyorum Aylık olarak çalışıyorum aylık 500-750 TL ödeme alıyorum.Yıllık Çok iyi para yapıyor Ve bunada değiyor.Ve ben bu işi biliyorsam Buradaki insanlar bilmiyor arkadaş !.
Size Yapılan ŞU :
Adam Senden 1000 lira alıyor.100 lirasi haber sitelerine 100 lirası tanıtım yazısına-100 lirası gerekli backlinklere-100 lirası makalelere-100 lirasi bilmem neye şeklinde ödeme yapıyor.siz ilk sayfaya geldinizde parasını alıyor !...3 ay sonrasında siteniz patladığında !!!!!!!!!!!Adam seo süreklilik ister diyor..
SEO SÜREKLİLİK MÜREKLİLİK İSTEMEZ ARKADAŞ KİM NERESİNDEN UYDURMUŞ BUNU.
BAKIN BEN SEO YAPTIĞIM FİRMALARLA AYLIK OLARAK ÇALIŞIYORUM.O WEB SAYFASI İLK SAYFADA KALDIĞI MÜDDETCE ÖDEME ALIYORUM.ALLAHA ŞÜKÜR BU AY SİTEM DÜŞDÜ YADA ÇALIŞMAYI BIRAKALIM DİYEN OLMADI.....
Her hayırda Şer Her şerde bir hayır vardır derler.Buradakilerin %80 inde HAYIR MAYIR YOK...Adam Haber sitesinden tanıtım yazısı veriyorsa gerekli araştırmanı yap linkini al ödemesini yap.
Ama paket işlerine bulaşmayın.Yok Arkadaş paketten hayır gören adam yok.İşini bilen adam burada yok !!!!!!....İsim versem burada seo uzmanıyım diyen herkezin ipini ortaya çıkartırım...
DAHADA BİLMEK İSTİYORMUSUNUZ.
Ben seocuyum ilk sayfa garantisi veriyorum yaptığım işe güveniyorum.Kalıcılık bende esas diyen Tüm seo paketi satan yada ilk sayfa garantisi veren arkadaşları buraya davet ediyorum....
Seo Nedir Bana ÖĞRETSİNLER BAKALIM.Sizde görün bakalım seo neymiş!