wmaraci reklam
tr.link

gvirabi nedir?

3 Mesajlar 887 Okunma
acebozum
tr.link

studyokan studyokan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 16, (%100)
Konuyu düzenleyerek tekrar yazıyorum. Arkadaşlar subdomain kullanılarak web sitenin aynalanması bilinçli olarak birileri tarafından yapılan bir işlem midir yoksa gvirabi denen bu site düşmanı bunu kendimi yapıyor otomatik olarak. Bu black seo işi midir? Konu ile ilgili yardım istiyorum. Yapabildiğim tek şey Google Disawov aracına domaini bildirmek oldu.

Web sitem arama sonuçlarında ilginç bir uzantıyla görünüyor. Aşağıdaki resimdeki gibi bir uzantıyla görünüyor. Black Seo ile alakası var mıdır diye çekiniyorum. Konu ile ilgili olanlar lütfen bilgi versinler.

googleasistan
reklam

ALEXIS ALEXIS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** F**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 7, (%100)
Anonymouse proxy imiş, gvirabi.com. Subdomain kullanarak tüm siteyi aynalıyor. %100 kopya içerik, bir de aramalarda çıkıyorsa yazık google ye.

örnek
http://wmaraci.com.s1.gvirabi.com/blog/web-sitesi-alim-satimi-icin-yeni-is-modeli-siterobot-com-50.html

Yüksek kazanç elde edebileceğiniz link satış sitesi
http://bit.ly/2sM8XPZ

studyokan studyokan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 16, (%100)
Ben bu url nin asıl domainimin önünü kestiğini ve black seo etkisi yarattığını düşündüm. Birileri benim siteme bilerek bunu yapmış olabilir mi?
Bir de önlem olarak şunu yaptım. Google Disawov link aracına bu url yi bildirdim. İşe yarar mı sizce?

Ek Olarak: "Domain:gvirabi.com" olarak Disawov aracına bildirdim. Çünkü pek çok sayfama bu yapılmış olabilir. Kökten domaini reddettim. Umarım işe yarar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al