-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar bu h tagları hakkında bilgi almak istiyorum, ornek bir konu açtım konu başlığı şöyle - titanik hakkında genel bilgiler - h taglarını nasıl girecem bu konu hakkında örneğin
titanik
titanik hakkında
titanik hakkında genel bilgiler
şeklinde doğrumudur,
ve yine bir konu daha açtım burada da yine titanik ile ilgili bir başlık örnek
titanik filmini full bedava izle h tagları
titanik
titanik filmini izle
titanik filmini fulll bedava izle
şeklinde iki konu açtık,
burada h1 tagı ikiside titanik bunun bir sakıncası varmı yani diyelim bi konu daha actık titanik ile ilgili yine h1 tagını titanik kullansam olurmu? ve her açtığım konuda bu tağları başlığa göre girsem sorun olurmu? her konuda bu tagları kullanabiliyormuyuz bunun seoya etkisi nedir tam olarak, ne kadar sıklıkla nasıl kullanılmalı detaylı bir şekilde bana açıklayabilirmisiniz? teşekkür ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
titanik hakkında genel bilgiler
Titanik Nedir
titanik bir film adıdır
bu şekilde yapman daha uygundur h1 > h2 > h3 önemi azaldıkca h düşer gibisinden
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam peki bu tagları her konu açtığımızda girebiliyrmoyuz veya her konuda kullanabiliyormuyuz bunun seoya etkisi nedir,
ben konu açarken konuda kelimeleri örneğin 3 kelimeli bir konu açtım, bu konumda ki gibi konu başlığı; Tagları Nedir, Nasıl kullanılır Ve Seoya Etkisi Nedir
h tagları
H Tagları Nedir
Nasıl kullanılır
Seoya Etkisi Nedir
şeklinde doğrumudur, yani başlıkta içeren kelimeleri h tagları olarak kullandım, bu ibare doğrumu, eger yanlışsa bu konudaki h tagları nasıl girilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu kısım
SEO'ya etkisi nedir? yerine yazacaktın herhalde, aksini söyleyende var tabi, kimisi h3 e tam cümleyi yaz diyend var konuyu tam yazmak yani,, bakalım daha nasıl farklı görüşler görecez, gercek anlamıyla h taglarını kullanıp etkisini alan ve nasıl kullandığını bilen arkadaş varsa acıklarsa seviniriz... teşekkür ederimm..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben konu açarken konu başlığında bulunan kelimleri örnek
h tagları nedir
nasıl kullanılır
seo ya etkisi nedir
gidiyor, bunun sakıncası varmı? çünkü ben konu bağlığına önem veriyorum ve konu başlığındaki kelimelere önem veriyorumi bu yüzden etiket eklerken h1 h2 h3 etiketlerinden alarak şöyle ekliyorum h tagları nedir, nasıl kullanılır, seo ya etkisi nedir, şeklinde etiket ekliyorum zaten etiketlerim 5 i geçmez, geçmemesine özen gösteriyorum, 7 günlük bir sitem var, 80 konu actım hepsinde h taglarına kullanarak etiketlerinide ekledim, hiti şuan ortalama 60-70 tekil hiti var...