27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
En iyi Facebook'dan çekilir. Ama site dikkat çekici haberlerle dolu olmalı. Bol bol güzeller galerisi, mankenler, röportajlar vs. Yoksa giren hemen çıkar gider.
Facebook'dan ise komik videolar, merak uyandıran haberler ile sık sık sayfayı beğenenlerin rahatsız edilmesi lazım. Özen gerektiren bir olay çünkü. Benim fikrime göre ise Facebook'u en iyi kullanan haber sitesi Haber Ay'dır. Onun paylaşımlarına bakıp örnek alınabilir. Çünkü ben adamların haberini gördümmü girmeden duramıyorum. Aşırı merak uyandıran şeyler.
Diğer yöntemler de var tabii ama bu hem çok etkili hem de diğerlerine göre daha ekonomik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sigorta
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sosyal medyadan alınan hit kadar kaliteli hit yoktur. Eğer hit gönderimi her hangi bir yazılım ile yapılacaksa organik değildir.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam ne yaptınız, 3,5 yıllık konuyu hortlatmışsınız :) . Bu arada site haber sitesi olduğu için anahtar kelimeler çok rekabetli fakat siteye eklediğiniz içeriklerden en çok aratılacak konulara tanıtım yazıları alarak veya footer link alarak destek çıkabilirsiniz. Ayrıca facebook sayfanızın beğenisi yeterli değil, yüksek takipçili sayfalardan kendi sayfanızın reklamını yaptırabilirsiniz.