-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi,Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam haber sitelerinde genelde içerikler özgün olmadığı için içerikler üzerinden bir reklam yapmanın pek bir mantığı yok bu yüzden sizi başka haber sitelerinden ayıracak özellikler kazanmalısınız ve bu özelliği de reklam yoluyla kullanıcılara ulaştırabilirsiniz.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
webaksiyon.com dan haber sitesi almayın ... 4 yılda 4 kere destek alamadım. Memnun kalmadım. Siteme virüs girdi yedeğini almadıklarını söylediler. 2. kez yazılımı satmak istediler. Mecburen aynı yazılımı habersitemin org uzantısına almak istedim. Parasını yatırdım 30 dakikada kurulur yazıyor sitelerinde 1 gün bekledim kurmadılar. Paramı iade aldım. Kesinlikler webaksiyonu önermiyorum. Yarı yolda kalmak isteyenler bunu tercih edebilirler. Gelişmek isteyenler başka kapıya baksınlar ...
2 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hocam ne diyorsunuz Allah aşkına ben o anlık girdiğim anlık haberi milliyetle birlikte aynı anda girdim . milliyet gibi bir çok site aynı anda girdi . Ama news kaydı olan milliyette spam haberi girdi , bende aynı spam haberi girdim demek istedim. News kaydı için özgünlük tartışması mevzusu vardı ondan dedim.