Gizliyara
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Aşçı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam cep uygulamaları zaten şuan günümüzde hiti yüksek olan bir sektördür.Site sahibi iyi bir seo çalışması yaptırdıysa o yüzden ilk sayfalara çıkabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende anlamadım açıkcası. Nasıl oluyor hakikaten ?
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO&CodeR
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Orda zaten sayfalar hit çekmiyor ana kısımlarda gerekli kelimeler geçiyorsa bu googlede onu yükseltir ve arkadaşın da dediği gibi cep kelimesi popüler ve neredeyse her sitenin gezildiği bir kelime yanı 5. sayfada dahi olsan sitene günlük 500 ziyaratçi veya 1 k ziyaretçi uğruya biliyor. tamamiyle şans demekte aptallık olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu konu benim de bi süredir aklımı bulandırıyor. Benim site yaptığım bir müşterimin rakip sitesini inceledim sıkça sorulan sorular bölümü var kendisi manuel olarak yüzlerce soru eklemiş cevapları bile yok altında fakat ilgili aramalarda sürekli ilk 3 sırada yer alıyor ve site kurulalı 3 4 ay olmuş.
Örneğin patlıcanlı yemek nasıl yapılır sorusunu 45387342 kere farklı kombinasyonlarla sormuş altında cevap bile yok bir cümlelik yazılar. fakat "patlıcan yemeği" "patlıcanlı yemek" "patlıcan pişirme"... gibi bir çok anahtar kelimede ilk 3 sırada yer alıyor yüzlerce tek cümlelik yazı başlıkları var ve yazı başlığını tutturursan ilk sırada çıkıyor tutturamazsan tag den yine ilk 3 sırada yer alıyor.
Örnek tamamen uydurma bu arada:)
Açıkcası bende denemeye başladım artık
Bilo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Sanat Direktörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce yönünüzü seçmeniz lazım;
siyahmı beyazmı yoksa grimi.
Her renk kendine göre bir ustalık ve risk barındırır.
Yani sidikmi akılmı yarıştıracağınıza karar verilmesi lazım.
Sidik yarıştırılacaksa siyaha yönelebilirsiniz, ama kiminki daha uzağa gider bilmem :)
Burada oyun kurucu biz değilde Google olduğuna göre, siyahı seçipte oyunu sonlandırdığında ah tüh vah dememek gerekir.
Olması gerektiği gibi davranarak beyazı seçecekseniz, orta uzun vadede kayıp şansınız yoktur. Kısa vadede kazanç ise sadece bir rüyadır.
Sanırım griyide açıklamaya gerek yok :)
sevgiler
.
Domainog.com | Seobilog.com
Bilo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Sanat Direktörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gayet açık aslında
black, grey ve white hat seo
.
Domainog.com | Seobilog.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenin hiti yüksektir seoda makale uzunluğu vs hitten daha önemli değil. Üstelik site sadece googleden hit almaz viral hit alır Facebook,Tweet gibi sitelerden.