sly
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alınan hit ile google sıralaması üzerinde bir ilişki var mı? alınan hitin google araması ile gelmesinin sıralamada etkisi nedir? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
http://www.sporvesaglik.net | Spor ve Sağlık
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu soru benim de kafamı meşgul ediyor. Kesin bir bilgiye sahip değilim ama bence hitlerin sıralama üzerine etkisi var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
ayakkabı imalat
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence yoktur bilmiyorum ama siteme çoğul 1500 2000 arası giriş var ama googlede sayfa hergün geriliyor hitin faydası yok sanırım
www.altilitahminim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet hit ile siralama birbiriyle iliskilidir. hitin artmasi siralamanizi , siralamada yukarida olmak da hitinizi arttiir. Ayni zananda cogul sayfa sayisinin fazlaligi ile sitede kalma suresinin fazlaligi , sitenizin trustrankini ve hitinize etki eder.
Hit kaybi cogu zaman icerik, backlink orgusu ve google guncellemeleri dalgalanmalari ile alakalidir.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
ayakkabı imalat
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
weblozi arkadasim benim sitede sayacdan hit sayımı kontrol edip neden sıralamada geriliyorum yardımcı olurmusun?
www.altilitahminim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bybucali adlı üyeden alıntı
bence yoktur bilmiyorum ama siteme çoğul 1500 2000 arası giriş var ama googlede sayfa hergün geriliyor hitin faydası yok sanırım
Hocam sitenizin organik hit problemi var bence , bana kalirsa gunluk hit farkinin fazlaligi ya programlarla hit cekiyorsunuz yada sosyal medyadan cok fazla hitiniz geliyor anlamina gelir,
Birinci durum sa; siteniz sanbox a girer ve sitenize bir sure sonra by by demek zorunda kalirsiniz
Ikinci durum sa , hit cesitliliginiz olmamasi sebebi ile dogal bir ziyaretci trafigi yakalayamamaniza ve google tarafindan dogalliktan izaklastiginiz tesbit edilir ve ilerde sıkıntı yasarsiniz,
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)