-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhaba arkadaşlar ben bugün yeni domainimi aldım ve - sitemi kurdum.
google bir hafta içerisinde tanır sanırım.benim hedef kelimem diyelim mesela "sosyal deneyler"
ben 2. hafta backlink satışı yapanlardan backlinkler aldım diyelim ve bir kaç yerde tanıtım yazısı ayarladım.ve birinci sıraya yükseldim.
diyorlarki bu şekilde yükselirseniz ani bir şekilde bir gün düşersiniz.ve çoğu kısıde yasamıs bunu.bunun için ne yapmalıyım ? başkaları hedef kelimenizde iki haftada ilk iki sıraya 250 tl karsılında sokuyorlar seo yaparak.ve düşüşte olmuyor benim ne yapmam lazım ? sitem makale yazı sitesi vs. değil anasayfada sınavlara ve tatillere kalan süreyi gösteren bir site gibi düşünün.yani sürekli paylasım yapılacak bir site değil.
ben en kısa sürede ilk sıraya girebilmek için ne yapmalıyım ? seri seri backlink vs. yapmak ıstıyorum zararı olurmu teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO&CodeR
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hafta 5 Backlink yap tavsiyem bu sana ama daha fazlasını yapma ne yarar sağlar nede bir katkısı olur. Ayrıca paravanlarla çalış katkısını göreceksin.
aXeL
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
yükseleceğin kelime domain de geçiyorsa sandbox a girme ihtimalin daha düşük oluyor.. ama yükselmek istediğin kelime domain de geçmeyen bir kelimeyse en az bir kaç ay sadece içerikle destekleyip sosyal medya ile desteklemen lazım ardından sitenin içeriğiyle alakalı sitelerden alacağın tanıtım yazılarıyla istediğin seviyeye getirirsin seo paketi yada seocuların tanıtım yazısı paketlerini kullanmanı tavsiye etmiyorum.. sabır olmazsa hüsran olur..
1 kişi bu mesajı beğendi.