lostyazilim

hit ve Ani düşüş ile ilgili bir soru

4 Mesajlar 879 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Yusufsayar42 Yusufsayar42 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Freelance Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 5, (%80)
Merhaba arkadaşlar ben bugün yeni domainimi aldım ve - sitemi kurdum.

google bir hafta içerisinde tanır sanırım.benim hedef kelimem diyelim mesela "sosyal deneyler"

ben 2. hafta backlink satışı yapanlardan backlinkler aldım diyelim ve bir kaç yerde tanıtım yazısı ayarladım.ve birinci sıraya yükseldim.

diyorlarki bu şekilde yükselirseniz ani bir şekilde bir gün düşersiniz.ve çoğu kısıde yasamıs bunu.bunun için ne yapmalıyım ? başkaları hedef kelimenizde iki haftada ilk iki sıraya 250 tl karsılında sokuyorlar seo yaparak.ve düşüşte olmuyor benim ne yapmam lazım ? sitem makale yazı sitesi vs. değil anasayfada sınavlara ve tatillere kalan süreyi gösteren bir site gibi düşünün.yani sürekli paylasım yapılacak bir site değil.

ben en kısa sürede ilk sıraya girebilmek için ne yapmalıyım ? seri seri backlink vs. yapmak ıstıyorum zararı olurmu teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

Bykazekage Bykazekage http://www.hdcineizle.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO&CodeR
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 57 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Hafta 5 Backlink yap tavsiyem bu sana ama daha fazlasını yapma ne yarar sağlar nede bir katkısı olur. Ayrıca paravanlarla çalış katkısını göreceksin.

aXeL aXeL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 15, (%100)
yükseleceğin kelime domain de geçiyorsa sandbox a girme ihtimalin daha düşük oluyor.. ama yükselmek istediğin kelime domain de geçmeyen bir kelimeyse en az bir kaç ay sadece içerikle destekleyip sosyal medya ile desteklemen lazım ardından sitenin içeriğiyle alakalı sitelerden alacağın tanıtım yazılarıyla istediğin seviyeye getirirsin seo paketi yada seocuların tanıtım yazısı paketlerini kullanmanı tavsiye etmiyorum.. sabır olmazsa hüsran olur..
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

aXeL adlı üyeden alıntı

yükseleceğin kelime domain de geçiyorsa sandbox a girme ihtimalin daha düşük oluyor.. ama yükselmek istediğin kelime domain de geçmeyen bir kelimeyse en az bir kaç ay sadece içerikle destekleyip sosyal medya ile desteklemen lazım ardından sitenin içeriğiyle alakalı sitelerden alacağın tanıtım yazılarıyla istediğin seviyeye getirirsin seo paketi yada seocuların tanıtım yazısı paketlerini kullanmanı tavsiye etmiyorum.. sabır olmazsa hüsran olur..

Hmm, teşekkürler. Oldukça mantıklı ve bu açıdan düşünmemiştim hiç.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al