lostyazilim

İlk Seo İşim Yardımlarınızı Bekliyorum.

22 Mesajlar 2.494 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

mtnglbnzr adlı üyeden alıntı

Kardeş kendini kullanıcı yerine koy site hızı ne kadar önemli sence diye bir düşün . Ve ayrıca kelimeler evet aynen öyle olsun bir eksik bir fazla farketmez onlar ortalama bir şey :)

Ek Olarak: 30 tane anahtar kelime olsun diğer yan anlamlarını kafana göre takıl 10-15-5

Hız ne kadar önemli? bir paylaşım sitesi ya video sitesi olsa çok önemli ama bu sektörde çok da önemli değil. Bir kaç mili saniye fark yapmaz bence kullanıcı için. ama acaba google ne der.

Ek Olarak:

ThemeLove adlı üyeden alıntı

rica ederim. en alt seviyeden başla ve 15 gün dolmadan link çıkma hiçbirinden. Hepsini aynı günde açma 1-2 günde bir tane aç. Hepsi özgün ve kaliteli resimler içermeli paravanların. Hepsine sosyal medya, google+ paylaşımları vs. çalışma yap. Kolay gelsin.

Ustam bunları açayım da hepsi aynı gmail hesabıyla mı acacagım sıkıntı olmasıun yani. Bunları acarken ip değiştirsem nasıl olur.

wmaraci
reklam

ToR ToR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 148 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
Benim genelde paravanlarım asıl sitelerimden daha iyi oluyor ne hikmetse :) Tabi dediğim 2-3 yıl önceydi artık uğraşacak halim yok elimde kalanlarla kazanıyorum..

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

ToR adlı üyeden alıntı

Benim genelde paravanlarım asıl sitelerimden daha iyi oluyor ne hikmetse :) Tabi dediğim 2-3 yıl önceydi artık uğraşacak halim yok elimde kalanlarla kazanıyorum..

Ustam böyle bir kelime için "soğuk hava deposu" ne kadar bi paravan acmak lağzım.

Ek Olarak: Bu arada site içi link için nasıl bu yöntem nasıl. Bilenler var mı ?

• Üyelik 01.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 148 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam böyle bir kelime için "soğuk hava deposu" ne kadar bi paravan acmak lağzım.

Ek Olarak: Bu arada site içi link için nasıl bu yöntem nasıl. Bilenler var mı ?

açabildiğin kadar :D yani ben x sayı desem sen yinede elinden geldiği kadar açıcaksın ne kadar açarsan okdr iyi. Ayrıca paravan blog'a verilecek emek yerine başka sitelere (kaliteli ve mümkünse aynı sektörden) reklam vermek veya link almak için emek harcamak daha yararlıdır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Ya şimdi öyle de 50 tane acmaya calışıp bıkmaktansa yada 100 siteye 3 er tane içerik girmektense 10 siteye 30 ar tane içerik girmek daha iyi değil mi ?
ToR

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 148 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ya şimdi öyle de 50 tane acmaya calışıp bıkmaktansa yada 100 siteye 3 er tane içerik girmektense 10 siteye 30 ar tane içerik girmek daha iyi değil mi ?

Valla hocam ne desem boş o türlüde yararlı olabilir tabi google amcanın aklına sır erdirebilseydik burada olmazdık ama benim fikrim okdrda derin işlememekten yana :) şahsen 3 paravan blog yeterde artar benim gözümde :cool:

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

ToR adlı üyeden alıntı

açabildiğin kadar :D yani ben x sayı desem sen yinede elinden geldiği kadar açıcaksın ne kadar açarsan okdr iyi. Ayrıca paravan blog'a verilecek emek yerine başka sitelere (kaliteli ve mümkünse aynı sektörden) reklam vermek veya link almak için emek harcamak daha yararlıdır.

Ustam ben o hususta tam tersi düşünüyorum. Düzenli çalışan biri 5 kurus harcamdan çok guzel bir paravan ağı oluşturabilir. Ama parasını da gectim link ve reklam işi hep sıkıntılı. kimden alacaksın. ne zaman kaldırırlar. Siteler kaliteli mi ? bunlar hep sıkıntı. Paravanlara hafada 1 yazı bile olsa kaliteli sekilde yazsak bir yılda hiçbir yerde bulamaycagımız bir ağ olur bence.

Ek Olarak:

ToR adlı üyeden alıntı

Valla hocam ne desem boş o türlüde yararlı olabilir tabi google amcanın aklına sır erdirebilseydik burada olmazdık ama benim fikrim okdrda derin işlememekten yana :) şahsen 3 paravan blog yeterde artar benim gözümde :cool:

İşte bende onu sormuştum kaç tane yeter diye ? :D
Yani bu kelime için kaç tane paravan acsak yeterli olur. Ona göre plan yapacagım.

TimurDemir TimurDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blog Yazarı & Blog Danışmanı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 19 / 63
  • Ticaret 8, (%100)
Merhabalar sizlere tavsiyem şunlar olur:

Yaklaşık 3-4 hafta sektörünüzde ilgi gören başlıklarla ilgili her gün 2 ya da 3 makale yazın. Eğer sektörüm çok fazla makale üretimine uygun değil diyorsanız günlük 1 adet hiç olmadı iki günde 1 makale yazabilirsiniz.

Site içi link işlemine çok özen gösterin. Makalelerinizden diğer yazdığınız yazıyla ilgili diğer makalelere link verebilirsiniz.

Açmış olduğunuz kategorileri mutlaka doldurun boş bırakmayın. Yaklaşık 1 ayın sonunda tüm kategoriler yazı içersin.

Doğallığı bozmamak şartıyla çok fazla yüklenmeden backlink almaya başlayın. Bunu lütfen abartmayın. Google doğal olmayan hiçbir şeyi sevmez.

1 ay sonrasında ise sosyal medya hesaplarını açarsınız, yazılarınızı günlük olarak paylaşırsınız mutlaka facebook, google+ ve twitter olmasına özen gösterin.
ToR

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

reddapple adlı üyeden alıntı

Merhabalar sizlere tavsiyem şunlar olur:

Yaklaşık 3-4 hafta sektörünüzde ilgi gören başlıklarla ilgili her gün 2 ya da 3 makale yazın. Eğer sektörüm çok fazla makale üretimine uygun değil diyorsanız günlük 1 adet hiç olmadı iki günde 1 makale yazabilirsiniz.

Site içi link işlemine çok özen gösterin. Makalelerinizden diğer yazdığınız yazıyla ilgili diğer makalelere link verebilirsiniz.

Açmış olduğunuz kategorileri mutlaka doldurun boş bırakmayın. Yaklaşık 1 ayın sonunda tüm kategoriler yazı içersin.

Doğallığı bozmamak şartıyla çok fazla yüklenmeden backlink almaya başlayın. Bunu lütfen abartmayın. Google doğal olmayan hiçbir şeyi sevmez.

1 ay sonrasında ise sosyal medya hesaplarını açarsınız, yazılarınızı günlük olarak paylaşırsınız mutlaka facebook, google+ ve twitter olmasına özen gösterin.

Backlink kaynagı olarak en uygun olanı hangisidir sizce ?

TimurDemir TimurDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blog Yazarı & Blog Danışmanı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 19 / 63
  • Ticaret 8, (%100)
Sitenizin alanında olan diğer sitelerden bağlantı almaya çalışın önce. Gidip sağlık sitesinden backlink almayın. Anahtar kelimelerinize göre onu siz belirleyeceksiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al