-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dediklerinizi uyguladım sadece Bazı kelimesiyle başlamadan bu makaleye nasıl giriş yapılacagını bulamadım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim yorumum makale ile ilgili değilde kullandığınız görsellerle ilgili. Sitenizin ismini yerleştiğiniz kısımlarda çok kolay düzeltme yapılıp görsellerde ki emeğiniz gidebilir. Site ismi eklerken ÖSYM'nin yaptığı gibi site logonuzu görselin hepsine kaplayacak şekilde %45-50 saydam şeklinde yerleştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site logo geçici olarak koydum aklımda çok güzel simgeleşebilecek logo var karikatür tarzında. 1. ay sonunda site hitleri umduğum ölçüde yükselirse bir ressama çizdirmeyi düşünüyorum. Ardından bilgisayar ortamında düzenleme yapılacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hiç bir program kullanmadan size anlatacağımız yöntemle reklam virüslerinden çok kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.
Dedikten sonra bir program önermeniz çok ironik olmuş. :)
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
O yöntem 1 cümlelik :) :) :) Arkadaşın amacı da benim makalemde anahtar kelimeyi düzeltmek oldu ama anlam kayması oldu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onu ben arkadaşın bir yorumda belirttiği cümle için kurdum. Programsız virüsten kurtulmayla ilgili bir cümle kurmuştu. Bende bu şekilde kurarsan daha mantıklı olur dedim. İşlem için program kullanılıp kullanılmadığını bilmiyordum.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.