-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
[COLOR=Teal]Arkadaşlar yeni bir site üzerinde çalışıyorum bekleyeni çoktu paylaşmamlar sosyal paylaşım sitesi facebook'tan hitler gelmeye başladı. Gün sonuna yaklaşık 1-1.5 k hit bekliyorum. Googlede aradığımızda ise ilk sırada youtube, izlesene var. Sonrada abuk sabuk bi müzik sitesi. İçeriği bile berbat. Bu youtube videolarını geçebilirmiyim ? Onları geçmesem bile abuk sabuk diğer siteleri geçebilirmiyim ? ilk sıraya yerleşme sırası gelirmi youtubeden ?
Aylık aranma hacmi +350K üstelik sadece 2 anahtar kelimeden.
Dediğim gibi youtube ve diğer video sitelerini geçebilirmiyim ?
Sosyal Medyadan gelen kullanıcılarla adsensede normalden çok kazandım.
Site: PM yoluyla
[/COLOR]
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sizlere önerim ilk önce güzel bir tasarım ardından güzel bir içerik ve video player olursa daha iyi olur. Ardından google aramalarında video şeklinde yapmayı öğrenin o şekil daha iyi hit alırsınız. Eğer imkanınız varsa Wmaracıda güzel seo paketleri var onlardan alabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
SpecBrain adlı üyeden alıntı
Sizlere önerim ilk önce güzel bir tasarım ardından güzel bir içerik ve video player olursa daha iyi olur. Ardından google aramalarında video şeklinde yapmayı öğrenin o şekil daha iyi hit alırsınız. Eğer imkanınız varsa Wmaracıda güzel seo paketleri var onlardan alabilirsin.
Google aramalarında nasıl video yapılacağını bilmiyorum maalesef -,- Elinizde yada bildiğiniz bi kaynak varsa atabilirmisiniz ?
İyice yerleştirkten sonra 1-2k müzikten sonra seo yaptırmayı düşünüyorum