lostyazilim
tr.link

İlk Sırada Çıkmak

4 Mesajlar 833 Okunma
lstbozum
tr.link

onurhan onurhan http://www.ankaraucak.net Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek turizmci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Selamlar Arkadaşlar,

www.raucak.net isimli bir web sitesi açtım.forum aracılığı ile özgün yazı satın alıp 4 gündür siteye ekliyorum benim sorum şu olacak. ankara uçak kelimesinde ilk sırada çıkmak için fazla kasmama gerek varmı.Domain ismi anahtar kelimemle aynı ve 30 a yakın anahtar kelimesi ankara uçak ve ankara uçak bileti olan yazı girdim.Bu iş zannettiğim kadar kolay olur mu yoksa çok emek harcamam gerekir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ek Olarak: domain adı ankara ucak yanlış yazmışım

wmaraci
reklam

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
Domaininiz alakalı olabilir ama bu yeterli değil tabiki, Google'da ilk sıralara gelmenin sadece domain kriteri yoktur.Ve 4 yazıyla ilk sıralara gelebilecek kelimelerin rekabeti olmaması gerekir.
Ankara uçak kelimesinde arama yaptığım zaman hep büyük firmaların olduğunu görüyorum.Buda sizi en zorlayacak nedenlerden biridir.2.ci neden Rekabeti yüksek bir kelime olduğu için ön sıralara gelmek baya zaman alacaktır.Domainle alakalı bu şekilde düşünüpte birşeyler yapmaya çalışmak mantıksız geliyor.SEO kriterleri çok fazladır, bunların kombinasyonu sonucunda bir yerlere varırsınız.Dikkat edin aradığınız kelimede hiç birinin domain adı ankara uçak yazan bir domain değildir..

onurhan onurhan http://www.ankaraucak.net Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek turizmci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür Ederim Üstadım.O zaman domain adı anahtar kelimem de olsa emek harcamadan mümkün olmayacak.

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)

onurhan adlı üyeden alıntı

Teşekkür Ederim Üstadım.O zaman domain adı anahtar kelimem de olsa emek harcamadan mümkün olmayacak.

Kesinlikle ki seçtiğiniz kelimede THY, Pegasus, Sunexpress, Anadolujet gibi firmalarla yarışacaksınız :) Bol şans..

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al