netbozum
tr.link

Index Almada Yaşanan Problem ( Yardımcıya Hediye Var)

12 Mesajlar 2.021 Okunma
acebozum
tr.link

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

teknobeyinnet adlı üyeden alıntı

Bende aynısını yazmak için koştum :D bu arkadaşa vermelisin hediyesini :D hızlı ve ücretsiz çözüm yolu bu.

MstDrsn adlı üyeden alıntı

Google webmaster tools»sağlık»google gibi getir de ve siteni oradaki alana ekle.Ama bunun için önce siteni Google Webmaster Tools'a eklemen lazım.

Bunu da yaptım :D zaten ekli sürekli de girer girer dururum buna ama nafile :D

Ek Olarak: Hoppppssss bi dakika ben buraya girmemiştim :S pardon sadece ana sayfa urlmi yazdım getir dedim ve dizine gönder dedim . sağdaki seçeneği seçip siteniz büyük ölçüde değişmişse açıklamalı tercihi seçtim . her postu buraya tek tek girmelimiyim ekledikten sonra ? yoksa bu bağlantılı url leri de seçeneğiyle tümn siteyi mi taratmalıyım ?

googleasistan
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
MstDrsn arkadaşım allah senden razı olsun :D google dan içeriğe gelen hit mit yoktu daha öncesinde , bu olay sayesinde herşey terse döndü kasmadan uğraşmadan sadece bu olayı yaparak şu anda 500+ kendi kendine organik olarak oluyor
Dün geç kaldığım halde içerik eklemek için 450+ gelmiş , bu gün şu anda 560 ve 460 ı googledan içeriğe gelmişler :D
Bende sözümü tutmak adına hem diğer arkadaşlarda görsün diye burdan yazdım havada kalmasın sözler :D
Banner ve istediğin sitenin linkini verirsen pm ile , twitter + bannerını da sitemde 1 ay yayınlamak istiyorum .
Gerçekten çok sağolun arkadaşlar , kimine göre çok basit bilinen şeyler kimimize göre bilinmiyor , paylaşılınca hepimize faydası oluyor

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al