-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site yeni mi
Yoğun backlink çalışması yaptınız veya yaptırdınız mı
Hit programları kullandınız mı
Anahtar kelimelere fazla yüklendiniz mi
Çok fazla etiket kullandınız mı
Sorularına vereceğiniz cevaplar, sıkıntınızın ne olduğunun, aşşağı yukarı anlaşılmasına yardımcı
Olur
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
12 yıllık site
yoğun backlink çalışması yapmadım günde 4 backlink alıyorum
hit programı kullanmadım
yazının yoğunluğuna göre anahtar kelime kullandım 8 keywordsü geçmiyor yazı başına
Ek:sitemapi silip baştan oluşturacağım bakalım çözüm olucakmı
iZo
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo danışmanı
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok etiket ve aşırı backlink yapıyorsunuz böyle giderseniz tersine gider site 20 yıllık ta olsa şuan ki sistemde riskli hareketler de bulunuyorsunuz sitenizi gümletir bilginize. 2 etiket koyun ve link almayı bırakın düzelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İndexlenme sorunu netin genelinde var. Özellikle yeni veya tasarımı komple yeni değiştirilmiş sitelerde. Çalışmasını yaptığım bazı sitelerde de var bu sorun fakat Google 2-3 hafta sonra tüm sitemap'i indexleyebiliyor. Site içi linklemeyi iyi yapın, durum daha kötüye giderse tüm linklerinizin bulunduğu bir dizini Google Gibi Getir Aracı ile gönderin. (ayda en fazla bir kere yapın fazlası bazı sitelerde sorun teşkil edebiliyor, botun siteye uğramaması gibi)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkürler arkadaşlar, bugun daha detaylı inceledim sorunun google yeni algoritmasından kaynaklandıgını düşünüyorum kısa zamanda tekrar toparlanıcaktır. biraz rank kaybı yaşıcaz ama ondan sonra eskisinden daha iyi olcak sanırım. Bu kadar panik yaşamamın sebebi dün arama yaptığım herhangi bir kelimede çıkmıyordu site anca mapsten ve reklamdan cıkıyordu. bakıcaz görücez artık