lostyazilim
tr.link

İngilizce Site İçin SEO

14 Mesajlar 4.827 Okunma
acebozum
tr.link

eneskuroglu eneskuroglu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek elektrik teknikeri
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yabancı içerikli bi site açtım.Bu site için nasıl bir seo çalışması yapabilirim.

wmaraci
webimgo

mts mts WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 54 / 125
  • Ticaret 22, (%100)
Evet bu konuyu bende merak ediyorum, önerilen yabancı forumlar, link için yapılacak çalışmalar. Özellikle link building için irtibat kurulabilecek platformlar vs. bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinicem bende.

Risal Risal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 5, (%100)
İlla birşeyler yapmak istiyorsanız en sağlıklısı ingilizce birkaç paravan blog ve her paravan bloga 4-5 tane makale ve her 4-5 makalede 1 sitenize anahtar kelimenizden link çıkışı. Birşey yapmadan nasıl yükseleceğim derseniz, makale olsun diye konu eklemeyin, doğru konu-doğru içerik yani kullanıcıya aradığı bilgiyi vermeniz önemli sonrasında zaten eklediğiniz konularınız kaynak gösterilerek diğer platformlarda paylaşılacaktır ve bu backlinkler size yeter

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

Risal adlı üyeden alıntı

İlla birşeyler yapmak istiyorsanız en sağlıklısı ingilizce birkaç paravan blog ve her paravan bloga 4-5 tane makale ve her 4-5 makalede 1 sitenize anahtar kelimenizden link çıkışı. Birşey yapmadan nasıl yükseleceğim derseniz, makale olsun diye konu eklemeyin, doğru konu-doğru içerik yani kullanıcıya aradığı bilgiyi vermeniz önemli sonrasında zaten eklediğiniz konularınız kaynak gösterilerek diğer platformlarda paylaşılacaktır ve bu backlinkler size yeter

Şu paravan blog mantığını o kadar video izledim o kadar yazı okudum bir türlü çözemedim :(

Sosyal olan her şey.
wmaraci
wmaraci

Risal Risal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 5, (%100)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Şu paravan blog mantığını o kadar video izledim o kadar yazı okudum bir türlü çözemedim :(

Paravan blog backlink için kullanılır. Sitenize backlink vermek için yeni bir domain ve hosting almak yerine ücretsiz olan wordpress gibi servislerden blog açılır ve özgün makale girilir daha sonrada sitenize o açtığınız blog 'tan link çıkışı yaparsınız. Tanıtım yazısının yerini tutuyor diyebilirim.

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Küçük de olsa bir hortlatma yapayım. Ben açtım siteyi.YAvaştan içerik eliyorum. Açtığım site ismi jenerik bir isim. O alanda arama yapılacak ilk kelime grubu
Bilmeyeniniz olabilir. ARM Platformuna yazılım iiçin açtığım bir site olacak. Genelde de herker böyle arar. ARM Programing- I2C gibi olur aramalar. Anahtar kelimem arm programming yani. Neler yapabilirim. Çünkü isimden dolayı aramalarda çıkmaya başlarsam sürekli hit alacaktır.

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)

mts adlı üyeden alıntı

Evet bu konuyu bende merak ediyorum, önerilen yabancı forumlar, link için yapılacak çalışmalar. Özellikle link building için irtibat kurulabilecek platformlar vs. bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinicem bende.

WmAracı'nın İngilizce versiyonunu sanırım sordunuz? Bu forum kullanılabilir belki, birkaç şey için danışmıştım. Sanırım (belki tesadüf) çoğunluğu Hindistan'dan; ancak hemen her dille ilgili çalışmalar mevcut: https://forums.digitalpoint.com/

teknoimage teknoimage Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 7 / 51
  • Ticaret 8, (%50)
Bence ilk önce Çalısma yapacagın sitenin tamamının ingilizce seo yapacaksan türkçe içerikli bir yerden link alman yarasız olacaktır kuracagın bloglarıda su şekilde yap
Önce Giriş Yaptığın ip Adresleri algılamaması için vpn kullan ve blogları açtıktan sonra 1 yazı paylaş o paylaştıgın yazının linkini al ve kendi sektörünle alakalı forumlarda paravan hesaplardan profil backlink kas her yazı için en az 20 tane olsun daha sonra o profil linklerini kaydet ve 20 tane profil backlink için sosyal imleme yap bu sayade google daha hızlı olarak algılayacak ve yükselmen daha hızlı olacaktır

Ben 7 Dilde Seo Yapıyorum inan bana ing en kolayı :D
ziyakgul

kişi bu mesajı beğendi.

Ronins Ronins Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 30 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle hedef kitlen neresi buna kara ver. TR mi Yurtdışı mı ?

Sunucu lokasyonu bu konuda önemli. Hedef kelimelerin google da hangi kelimeler birlikte aranıyor onlara bakabilirsin. Örn: Hedef kelime Kitap: Online kitap siye çok aranıyor ise bunu sitenini içeriğinde anahtar kelimelerinde ve açıklamalarında uygun şekilde kullan. İyi çalışmalar

radyotelekom radyotelekom Radyo Telekomünikasyon Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek bilgisayar hizmetleri
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 417
  • Beğeniler 100 / 54
  • Ticaret 2, (%50)
Seo için wordpress kullanabilirsin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al