-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yabancı içerikli bi site açtım.Bu site için nasıl bir seo çalışması yapabilirim.
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Evet bu konuyu bende merak ediyorum, önerilen yabancı forumlar, link için yapılacak çalışmalar. Özellikle link building için irtibat kurulabilecek platformlar vs. bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinicem bende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İlla birşeyler yapmak istiyorsanız en sağlıklısı ingilizce birkaç paravan blog ve her paravan bloga 4-5 tane makale ve her 4-5 makalede 1 sitenize anahtar kelimenizden link çıkışı. Birşey yapmadan nasıl yükseleceğim derseniz, makale olsun diye konu eklemeyin, doğru konu-doğru içerik yani kullanıcıya aradığı bilgiyi vermeniz önemli sonrasında zaten eklediğiniz konularınız kaynak gösterilerek diğer platformlarda paylaşılacaktır ve bu backlinkler size yeter
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
Bence ilk önce Çalısma yapacagın sitenin tamamının ingilizce seo yapacaksan türkçe içerikli bir yerden link alman yarasız olacaktır kuracagın bloglarıda su şekilde yap
Önce Giriş Yaptığın ip Adresleri algılamaması için vpn kullan ve blogları açtıktan sonra 1 yazı paylaş o paylaştıgın yazının linkini al ve kendi sektörünle alakalı forumlarda paravan hesaplardan profil backlink kas her yazı için en az 20 tane olsun daha sonra o profil linklerini kaydet ve 20 tane profil backlink için sosyal imleme yap bu sayade google daha hızlı olarak algılayacak ve yükselmen daha hızlı olacaktır
Ben 7 Dilde Seo Yapıyorum inan bana ing en kolayı :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle hedef kitlen neresi buna kara ver. TR mi Yurtdışı mı ?
Sunucu lokasyonu bu konuda önemli. Hedef kelimelerin google da hangi kelimeler birlikte aranıyor onlara bakabilirsin. Örn: Hedef kelime Kitap: Online kitap siye çok aranıyor ise bunu sitenini içeriğinde anahtar kelimelerinde ve açıklamalarında uygun şekilde kullan. İyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
bilgisayar hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-