Arama motoru optimizasyonunuzu profesyonel anlayış, illegal yöntemler kullanılmadan ve kalıcı olması adına en iyi şekilde yaptırmak istemez misiniz?

Kelime bazlı olarak sitelerinizi üst taraflara çekeceğim. Bu sayede rahat bir şekilde hit alabileceksiniz. Üstelik 10 kelimeye kadar fiyat farkı olmadan.

Dip Not: Bu 10 kelime için öncelikle taleb edilecek kelimelere bakılacak. Kelimeye göre bu rakam değişir. Yani 5'de olabilir 7'de. Tümü ile arama trafiği yüksek kelimelerde bu 10 kelime olayı geçerli olmayacaktır.


Farklı anlayış ve hizmet yapım ile birinci sayfa, ilk 5 garantisi veriyorum. Süreç olarak ise özellikle aceleci olmayan müşterilerle çalışmayı hedefliyorum. Çünkü ortalama süreç 1.5 ay ile 4 ay arasında değişmekte. Ancak çalışmalar sonucu kalıcı bir yükseliş yakalanacaktır. Kalıcı olmanız konusunda kesinlikle şüpheniz olmasın. Çünkü çalışmaların tamamlanmasının ardından siteniz için yapılan çalışmalar belirli oranda düşürülerek ve sitenizin yer durumuna göre devam edecek. Yani herkese göre sürekli ve yerinde hizmet alacaksınız.

İnternet sitenizin SEO derecelendirilmesi yapılacak ve gerekmesi durumda site içi SEO adına gerekli düzenlemelere tabi tutulacaktır.

Pek çok bireysel, kurumsal referansım ile daha önceki çalışmalarımıda dileyenler için göstereceğim.

Fiyat konusunda karşılıklı güven ve kolaylık olması adına taksit imkanı sağlayacağım. Bu sayede işinizin durumunu gördükçe ödeme yapacak ve içiniz rahat olacak.

Siteniz için fiyat tekliflerimi görmek adına özel mesaj yolu ile tarafıma ulaşabilirsiniz. Verilecek olan fiyat teklifi tarafınıza telefon yolu ile verilecektir. Bu yüzden lütfen özel mesaj atarken telefon numaranızıda belirtin.

Not: Kesinlikle deneme süreci vs. yoktur. Çünkü bu SEO olayında deneme vb. hiç bir durum söz konusu olamaz. SEO olayı sabır ve zamandan ibarettir. Bu konuda sorularla gelmeyiniz lütfen.