lostyazilim
tr.link

Jenerik domainlerin SEO açısından kullanılması (Soru)

2 Mesajlar 665 Okunma
lstbozum
tr.link

NihadAbdullayev NihadAbdullayev NihadAbdullayev.com Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Girişimci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, şöyle bi sorunum var. 3-5 hit getirsin diye 3 farklı domain aldım, aylık arama değeri çok yüksek. Şimdi domainler şöyle:
fbvideodownloader.online
twittervideodownloader.online
youtubevideodownloader.online
Ben bunları bir siteye nasıl yönlendirsem seo açısından iyi olur? Tabiki ilk sayfaya çıkma niyetim yok çok saçma olur o kadar rekabet varken ve çok da bilgili değilim açıkçası.
Farklı wordpress siteler kurup hepsine bunla ilgili konu mu yazsam, yoksa tek bir wordpress sitesinde her birine sayfa açıp onlara mı yönlendirsem, yoksa direkt hepsini tek siteye ana sayfaya mı yönlendirsem. Ya da başka bi öneriniz var mı?
Bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum :)

NihadAbdullayev.com
wmaraci
reklam

BiELOF BiELOF Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Makine Modelcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 85 / 359
  • Ticaret 2, (%50)
ister 3 farklı domain isterse 300 farklı domain 1 siteye yönlendir 3-5 hit bile getirmez. Hosting olmadığından dolayı.

3 farklı domain ve 3 hosting 1 siteye yönlendir 3-5 hit bile getirmez. Kopya içerik olduğundan dolayı.

3 farklı domain ve 3 hosting ayrı İP adreslerinde olursa, içerikleri kopya değil özgün ise, her farklı sayfadan farklı kelime anahtarlarına yönelik farklı farklı sayfalara link verirsen tadında yenmez deriz ya o durum işte. :)

Dikkat etmen gereken konu ise; fbvideodownloader.online/facebook-video-indir/ sayfasından facebook video indir kelimesinden link çıkışı vermeyeceksin. Eğer verir isen link verdiğin site elbet o kelimede link aldığından dolayı çıkış yakalar fakat link vermek istediğin diğer 3 site sadece çöp siteye döner.

Burada iş sende biter.

Her şety önce kafanda planlayıp gerekirse önce bir kağıt üzerinde hangi kelimeleri hangi siteden o 1 siteye hangi sayfadan link vericeksin karalama olarak planlarsın.

Sonra uygularsın.

Tadından yenmez dediğimiz olur. :)

Bakınız; bayrampaşa kombi satış

1. sırada bayrampasakombiservis.com
5. sırada cesurteknik.com

Müşterime ait teknik servis sitesi için alt siteler olarak 12 domain alındı. 2 alt domain siteyi bitirdim. Ana site olan cesurteknik.com hedeflenen kelime anahtarlarında sağlamlaştırmak için ilgili kelime anahtarlarında link çalışmasını bu şekilde yapmıştım.

Alt site olan bayrampasakombiservis.com "bayrampaşa kombi satış" kelimesinde hem 1. sıraya yükseldi hemde cesurteknik.com sitesini 5. sıraya yükseltti.

Olay budur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al