-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar. Tecrübeli dostlarımızdan bi konuda yardım rica edicem. Çalıştığım yerde bilgisayarlarla ben ilgileniyorum. Patron bi yere web sitesi yaptırmış ve çalıştığı adam buna kayış atmış. Şimdi siteyi seo yaptırrtmak istiyor ama asla para vermeye yanaşmıyor. Yeni bir kelime üzerinden, yani sitenin google de hiç görünmeyen bir kelime üzerinden incelenmesi ve sıralamaya girmesi için ne yapmam lazım? Site kötü durumda ama tüm aramalarda bu haliyle çıkıyor ve müşterilerinden memnun aöa yinede bu kelimeyi yazınca çıkmak istiyor ilk 3 yada 4 sayfada. Ne yapabilirim lütfen bu kardeşinize yardım edin. Anattığınız taktirde herşeyi anlarım ve yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
forum içinde hiç arama yaptın mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer & Designer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kafalar Karışık diye okudum reklam sandım asdfasdg :D
Ben kimim? / CV : gunermustafa.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anlattıkların bişey anlamadım ki hangi kelimede çıkmak istiyosunuz sitenizin adı ve içeriğin e pm atarsan bakıyım bi
mizraklar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Elektronik Müh.
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Konuya böyle başlayan ve yardım isteyen nicelerini gördüm. 14 senedir by patron seo istiyor ve para vermiyorsa bence seoyada ihtiyacı yoktur. Şimdi ne gerek var para verip para kazanmaya degil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım ve Web Designer
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
mizraklar Haklısın. Bu durumla ben dahi karşılaştım. Para vermeden para kazanmak istiyordu. Olmayacağını söyledim. Baktım yok şöyle yok böyle demeye devam ediyor. Yolları kestim. O insandan da iş yerinden de hayır olmaz devam etmez. Böyle insanlar var insanların başında patron sıfatında.Kendisinin başardığını sanıyorlar fakat elemanları yanındaki insanlar oluyor onu yukarıya taşıyan.
https://themeforest.net/user/oceanthemes
https://www.templatemonster.com/authors/tahakuzgun/
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bem patrondsn ziyade kendimi geliştirmek açısından nerden başlarım bu konuda adımları rica ettim sizlerden. Şu makaleyi oku üstğne şu kişinin konusu iyidir, şu programı kullan, bu siteden işlemlerini yap gbisinden. Yol gösterin istiyorum yoksa patronun ne mal olduğunun farkındayım zaten.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öğrenmek istediğiniz şey ne ise doğru kategoriye düzgün bir başlık atarak sorunuzu sorabilir ve forumdan yardım alabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)