lostyazilim

Kapanan site tekrar Index alır mı?

13 Mesajlar 1.928 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

phponur phponur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar

10 Nisan gibi http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/selfie-sitesi-nasil-olur-137875.html

Bu fikir üzerine selfiearth. com diye bir site kurdum ama durduk yere Godaddy 2 gün sonra domaini suspend etti,

Sorum şu :duyduğuma göre google botları siteyi kapalı gördükçe botları daha az yolluyormuş(doğrumu bilmem) sitem yaklaşık 1 ay kadar kapalı kaldı, aynı domaini tekrar başka firma tarafından satın alıp fikre devam mı etsem yoksa başka domain ile mi bu projeyi yapsam olmadı başka projelere mi yelken açsam?

wmaraci
reklam

avsamerkezcom avsamerkezcom www.avsamerkez.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webtasarım and grafik
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 31 / 19
  • Ticaret 3, (%100)
Aynı domain ile siteni tekrar aç kaldığın yerden devam edersin. Kelimelerinde gerileme yaşarsın fakat özgün ve düzenli içerik girerek tanıtım yazılarıyla destekleyerek yükselirsin.

• Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

avsamerkezcom adlı üyeden alıntı

Aynı domain ile siteni tekrar aç kaldığın yerden devam edersin. Kelimelerinde gerileme yaşarsın fakat özgün ve düzenli içerik girerek tanıtım yazılarıyla destekleyerek yükselirsin.

Yani google sorun yaşatmaz diyorsunuz hocam, ama içerikleri ben değil kullanıcılar ekleyecek

Kafkef Kafkef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Iğdır
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 920
  • Beğeniler 601 / 130
  • Ticaret 22, (%100)
Merak etmeyin benim pr2 olan sitemin domain süresi bitmişti 2 ay sonra tekrar domaini aktif ettim siteyi açtıktan 1 ay sonra pr değeri kaybettim şuan hergün özgü yazılar yazıyorum günlük hit 200 oldugu halde indeks hızı süper.

wmaraci
wmaraci

Smyrna35 Smyrna35 Web Programming Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
Sitenizi tekrar yayına sokmanız durumunda her hangi bir sorun yaşanmayacaktır yeni bir site gibi yola devam edin herhangi bir problem olmayacaktır.
Tek sorun o sitedeki indexler kırıldığı için yeniden bir index inşaası yapıcaksınız yani yeni bir site gibi düşünün.

• Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Smyrna35 adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Sitenizi tekrar yayına sokmanız durumunda her hangi bir sorun yaşanmayacaktır yeni bir site gibi yola devam edin herhangi bir problem olmayacaktır.
Tek sorun o sitedeki indexler kırıldığı için yeniden bir index inşaası yapıcaksınız yani yeni bir site gibi düşünün.

Nasıl yani hocam diyelim sitemde kayıt sayfası signup.php google da signup.php diye indexlendi ama o Index kırıldı ben bu signup.php yi değiştiremem ki hocam

• Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)
Değiştirin demedim şöyle indexler kırıldı tüm konularınız indexi falan kırıldı.Bunu yedek olarak yüklerseniz sitenize birden binlerce içerik oluşur ve google tüm konularınızı indexleyemez.
Bunun için sıfırdan aynı script ile siteyi açıp o içerikleri teker teker belirli günlere bölerek paylaşmak faydalı olucaktır.Eğer ki aynı site olarak devam ediceksiniz.

• Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Değiştirin demedim şöyle indexler kırıldı tüm konularınız indexi falan kırıldı.Bunu yedek olarak yüklerseniz sitenize birden binlerce içerik oluşur ve google tüm konularınızı indexleyemez.
Bunun için sıfırdan aynı script ile siteyi açıp o içerikleri teker teker belirli günlere bölerek paylaşmak faydalı olucaktır.Eğer ki aynı site olarak devam ediceksiniz.

Hmm anladım hocam teşekkür ederim hocam ayrı olarak soruyorum bu konuyla alakalı değil sizce projeye devam edeyim mi linki en üstte verdim

• Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)
Selfie sitesi aslında hoş olabilir çünkü bu yılın modası diyebiliriz.
Sosyal ağ tarzında resim ekleme sitesi olabilir instgram tarzı bir şey olursa tutulma ihtimali fazladır.
Eğerki kendinize güveniyorsanız kesinlikle devam edin.

• Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Selfie sitesi aslında hoş olabilir çünkü bu yılın modası diyebiliriz.
Sosyal ağ tarzında resim ekleme sitesi olabilir instgram tarzı bir şey olursa tutulma ihtimali fazladır.
Eğerki kendinize güveniyorsanız kesinlikle devam edin.

Hocam korkum var ama maddi imkanım yok ve insanlar siteye resim yükleyecek ise o sitede önceden bir içerik görmeli ve site popüler olmalı maddi imkan olmadımı bunlar zor

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al