-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı domain ile siteni tekrar aç kaldığın yerden devam edersin. Kelimelerinde gerileme yaşarsın fakat özgün ve düzenli içerik girerek tanıtım yazılarıyla destekleyerek yükselirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merak etmeyin benim pr2 olan sitemin domain süresi bitmişti 2 ay sonra tekrar domaini aktif ettim siteyi açtıktan 1 ay sonra pr değeri kaybettim şuan hergün özgü yazılar yazıyorum günlük hit 200 oldugu halde indeks hızı süper.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Sitenizi tekrar yayına sokmanız durumunda her hangi bir sorun yaşanmayacaktır yeni bir site gibi yola devam edin herhangi bir problem olmayacaktır.
Tek sorun o sitedeki indexler kırıldığı için yeniden bir index inşaası yapıcaksınız yani yeni bir site gibi düşünün.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Değiştirin demedim şöyle indexler kırıldı tüm konularınız indexi falan kırıldı.Bunu yedek olarak yüklerseniz sitenize birden binlerce içerik oluşur ve google tüm konularınızı indexleyemez.
Bunun için sıfırdan aynı script ile siteyi açıp o içerikleri teker teker belirli günlere bölerek paylaşmak faydalı olucaktır.Eğer ki aynı site olarak devam ediceksiniz.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Selfie sitesi aslında hoş olabilir çünkü bu yılın modası diyebiliriz.
Sosyal ağ tarzında resim ekleme sitesi olabilir instgram tarzı bir şey olursa tutulma ihtimali fazladır.
Eğerki kendinize güveniyorsanız kesinlikle devam edin.