ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba,
Site içi link inşasında karşılıklı link SEO dezavantajı diye biliyorum. Aynı durum Youtube videosu için geçerli mi? Yani Youtube videomun altında makaleme link verip, aynı zamanda da makale içerisinde videoyu embed olarak koysam bu karşılıklı link olarak mı algılanıyor?
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belli başlı teknoloji sitelerinin büyük bir kısmı böyle yapıyor, bir zararı olmasa gerek. Ben de aynı şekilde yapıyorum, bir zararını görmedim.
Hoş yeni google güncellemeleri beni gerilere attı fakat sebep bu değil onu biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube'dan gelen linkler kayda alınmıyor diye biliyorum ben. Search Console üzerinden gelen bağlantıları kontrol ettiğimde Youtube üzerinden çok az geldiği görülüyor. Oysa çok fazla olması gerek, 235 tane video var hepsinde sitemin linki var ve sitede de gömülü durumdalar. Ben gömülü olmayanları da ekliyorum şu aralar. Eklediklerimin hepsi sıralamada üst konumlara gelmeye başladılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Youtube dan link gelmiyor zaten yönlendiriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
youtube üzerinden backlink alınabiliyor hatta link wheel çalışmalarında da kullanılabilir ayrıca search console u ciddiye almayın beş para etmez ahrefs de kontrol edince 1.1 milyon backlink almış sitemizin search console da 30 da 1 i çıkmıyor