-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
arkadaşlar kelimelerde yükselmek için neler yapmalıyım. kelimeler orta seviyede.
(heryerde bu tarz konular / yazılar var ama hepsi aynı şey seo iç seo dış seo)
lütfen adam akıllı püf noktalar verebilicekler varmı ? neler yapmalıyım / yaptırmalıyım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Web sitenizin yaşına ve şu anda bulunduğu duruma göre bir strateji belirlemelisiniz.Yeni açılan bir site için acele etmemek sizin için iyi olacaktır.Eğer siteniz açılalı 5-6 ay gibi bir zaman olmuşsa gerekli çalışmalara başlayabilirsiniz.Öncelikle arama motoru optimizasyonu içeriden başlar.Google'ın sevdiği istediği gibi bir site yapmalısın.İç seo optimizasyonunun her faktörünü burada açıklama gibi bir imkanım yok ancak başlangıç olarak sitenin Title-Description-Keywords gibi etiketlerini konular ve kategoriler için bunları yapılandırmalısın.sorunsuz bir robots.txt ve sitemap ile devam edebilirsin.Site içerisinde bulunan yazıların özgün ve kaliteli olmalı Seo uyumlu makale denilen olay burada geçerli.Diğer faktörleri ingizlizce sitelerden araştırarak detaylı bilgiye sahip olabilirsin.Dış Seo işi ise tamamen strateji ile yürüyor.Tanıtım yazısı reklamlar sosyal medya çalışmaları,Social bookmarking imleme bunlar dış seo çalışmaları hepsi farklı kollarda bilgi ve uzmanlık isteyen şeyler o yüzden adım adım yürümeli ve sistemi öğrenerek hareket etmelisin.Sana anlattıklarım sadece işin iskeleti uzuvları öğrenip öyle ilerlemelisin :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad