-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tür Analiz Sitelerine güvenmeyi, inanmayı bırakacaksın Birkere.
Seo konusunda karşına çıkabilecekleri Tanımlamaları ögrenmek için bol bol Makale oku. Yeteri kadar bilgiye sahip oldugunu düşündüğün zaman, ucretsiz blog ac ve deneme yanılma yap. Bildiklerini uygula, sonuçlarını analiz et. Baktın iyi gidiyor. Bu sefer destek alarak daha rekabetli bir kelimede site oluştur ve işe başla. Aklında bulunsun ; Hata yapmadan, Doğruyu bulamazsın
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
h etiketleri kullanımına, resimlerin alt etiketlerine, b,i,span,em gibi etiketlerin anahtar kelimeler üzerinde kullanımına dikkat etmelisiniz.. Ayrıca sitenizde sıkıştırılması gereken resim sayısı çok fazla ;)
Youtube: Kod Dershanesi
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
seo analiz puanı, baclink alımı ve alexa ile uğraşmazsan seoyu öğrenmeye başlarsın.
Seo içerden başlar. Ben bu 3 şeye asla bakmam ve önemsemem. Şuanda 14 tane aktif bir o kadar da yeni yetiştirdiğim siteler var toplam hitleri 130k civarında. 30k'sını facebooktan çekiyorum. Tabi binlerce dolar harcadım facebook reklamlarına ama değiyor.
Sende bu 3 şeye bakmazsan iç optimizasyon ve sosyal medya olayını önemsersen seninde olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknoloji öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım bak sana 1 örnek vereyim. Siteyi ilk açtığımda seo nedir bilmiyordum. Siteye içerik ekleyip ziyaretçi sayısının artmasını bekliyordum. Günlük ziyaretçi sayısı 80-100 kişiyi geçmiyordu. Seoyu he keza duydum araştırdım ve öğrendiklerimi uyguladım. Uygulama 2 saatimi aldı. Sonra baktım ertesi gün site hiti 700 civarı. Seo makaleleri derim ben. Örnek olarak kesinlikle okumalı ve uygulamalısın.
Seo uzmanınında yapacağı bunlardır.
http://www.teknolojiserdar.com/?pnum=128
Teknoloji ve Eğitim Donanması
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam sitene ilk girdiğimde çöplük gibi duruyor. o fare imleci çocuk siteleri gibi değiştirmişsin mesala hiç gerek yok değiştirmene sana eksi puan katar artısı olmaz.
o tema değiştirmelisin hemen bence.
son olarak koddostu gibi sitelerde yayınlanan eklentilerden uzak dur siteni yavaşlatır kötü görüntü verir. olduğu gibi.
başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siten banlanmak üzere sen seo yapmanın peşindesin..