lostyazilim
tr.link

Kitap Sitesi İçin Yapmak Gereken

5 Mesajlar 1.189 Okunma
acebozum
tr.link

tayfunkirca tayfunkirca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 28 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar;

www.muuzip.com

Sitemizde metalar otomatik giriliyor 150.000 den fazla ürün mevcut olduğu için elle girmek imkansız hale geliyor. Aşağıda bir örnek ürün ve o ürüne ait link ve üründeki tagları verdim, sizce aşağıdaki örnekte yer alan taglar doğru mu?

http://www.muuzip.com/urun/cagdas-esaret-kampi/

Meta keywords:Çağdaş Esaret Kampı, Kayahan Demir, Yakın Plan Yayınları, 9,60 TL, Çağdaş Esaret Kampı

Meta description:Çağdaş Esaret Kampı, Kayahan Demir uygun fiyat ve hızlı hizmet garantisi ile burada"

elektronikssl
webimgo

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Çok uzun zamandır SEO ile ilgileniyorum hiç böyle bir yöntem görmedim. Ben uygun olduğunu düşünmüyorum çünkü Meta Keywords sitenizin genel olarak tanımlayan etiketlerdir. Meta Description sitenizin genel açıklamasıdır. Arama motorlarının bu yüzden sürekli değişen Meta Keywords ve Meta Description'a sıcak bakacağınıda sanmıyorum.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

• Üyelik 11.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 28 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Çok uzun zamandır SEO ile ilgileniyorum hiç böyle bir yöntem görmedim. Ben uygun olduğunu düşünmüyorum çünkü Meta Keywords sitenizin genel olarak tanımlayan etiketlerdir. Meta Description sitenizin genel açıklamasıdır. Arama motorlarının bu yüzden sürekli değişen Meta Keywords ve Meta Description'a sıcak bakacağınıda sanmıyorum.

Burada sanırım bir yanlış anlama var. Yukarıda yazdıgım keywordsler sadece ürün için geçerli site için değil. Ürün bazlı ürün keywordsleri bunlar.

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Pardon o zaman bende hata var. Sorunuza gelecek olursak son derece makul görünüyorlar. Meta Description 160 karakter, meta Keywords 260 karakteri geçmediği sürece sıkıntı olmaz. Ayrıca Meta Keywords'ler sayfanızda bulunan kelimelerden oluşmalı, ki verdiğiniz örnekte öyle görünüyor.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 28 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Pardon o zaman bende hata var. Sorunuza gelecek olursak son derece makul görünüyorlar. Meta Description 160 karakter, meta Keywords 260 karakteri geçmediği sürece sıkıntı olmaz. Ayrıca Meta Keywords'ler sayfanızda bulunan kelimelerden oluşmalı, ki verdiğiniz örnekte öyle görünüyor.

Sanırım o zaman doğru yol izlemişim. Bu her üründe değişen bir yapı olduğu için tüm ürünlerin metaları tamam şu anda.

Ek Olarak: daha farklı düşüncesi olan yorum yapacak kimse var mı ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al