-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba kıymetli ustalarım ve arkadaşlarım,
Ben naçizane kolaylık olması ve sade olması açısından konu açarken öncelikle başlığı olduğu gibi yazıyorum.
Örneğin "Uranyum nedir ve nerelerde kullanılır".
Böylelikle URL'yi bu şekilde "uranyum-nedir-ve-nerelerde kullanılır.html" almış oluyorum.
Akabinde yazıyı tekrardan düzenleyerek konu başlığını sadece "Uranyum" olarak değiştiriyorum. URL aynı kalıyor.
Bunun SEO açısından herhangi bir sakıncası var mıdır?
www.parapratik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Google URL ile içierğin aynı olmasını önemser.Bu son derece önemli bir faktördür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Farazi adlı üyeden alıntı
İçerik ve URL aynı kalacak ustam. Ben sadece URL'sini aldığım konunun başlığını değiştireceğim.
Uranyum nedir ve nerelerde kullanılır? (Olması gereken)
Uranyum yatakları çıkarıldığı ülkelerin ekonomisine ciddi katkıda bulunduğundan dolayı uranyum nerede çıkarılır konusu madem bilimcilerin ilgi alanlarına girmektedir. Uranyum kullanım alanları bakımından en değerli madenler arasında yer almaktadır ve ülkemizde bol miktarda rezervi bulunmaktadır. bilgilik.net/uranyum-nedir-ve-nerelerde-kullanılır.html
Uranyum (Benim yaptığım)
Uranyum yatakları çıkarıldığı ülkelerin ekonomisine ciddi katkıda bulunduğundan dolayı uranyum nerede çıkarılır konusu madem bilimcilerin ilgi alanlarına girmektedir. Uranyum kullanım alanları bakımından en değerli madenler arasında yer almaktadır ve ülkemizde bol miktarda rezervi bulunmaktadır. bilgilik.net/uranyum-nedir-ve-nerelerde-kullanılır.html
Yoksa içerikten kastınız konu başlığı mı?
İçerikten kastım content=title=url kurla budur hocam :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google cezalandirmaz sadece gozunden dusersiniz.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Başlık, Url ve İçeriğin birbiriyle benzeşmesi arama motorları tarafından güven sağlar.
Bazı durumlarda bunların farklı olması gerekebilir. Bu durumda 3/3 'lük bir verim yerine fedakarlık yapıp 3/2 verim sağlarsanız.
Fakat bu durumda da gerçekten verim alabileceğinizi inanıyor ve örneğini verdiğiniz urlyi farklı yapıyorsanız Google bunu anlayışla karşılayacaktır.
uzayperformans.com