-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çok uzun olmasından ziyade ilk 70 harfin konu ile ilgili daha belirleyici olduğunu düşünüyorum ve deneyimlerimde bu yönde. İlk 70 karakter referans alınıyor ama 100 karakter yazdın diye senin başlığın çöp sayılmaz. Anahtar kelime / Toplam Kelime oranının makale içinde ve açıklamada %15 oranını geçmemesine dikkat etmeni tavsiye ederim çok tekrarlanan anahtar kelimeler de sıkıntı oluyor makale spama düşüyor sadece.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok uzun olmasından ziyade ilk 70 harfin konu ile ilgili daha belirleyici olduğunu düşünüyorum ve deneyimlerimde bu yönde. İlk 70 karakter referans alınıyor ama 100 karakter yazdın diye senin başlığın çöp sayılmaz. Anahtar kelime / Toplam Kelime oranının makale içinde ve açıklamada %15 oranını geçmemesine dikkat etmeni tavsiye ederim çok tekrarlanan anahtar kelimeler de sıkıntı oluyor makale spama düşüyor sadece.
Gayet açıklayıcı.Teşekkürler:)
Başka yorumlarda gelebilir tabi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
seo açısından title etiketinin karakter adedini uygun tutunuz ama h tagları olsun biçim etiketleri olsun elini korkak alıtırma
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seo açısından title etiketinin karakter adedini uygun tutunuz ama h tagları olsun biçim etiketleri olsun elini korkak alıtırma
Tamam elimi korkak alıştırmayayım o zaman :)
ponpey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onedio gibi sitelerin başlıklarının uzun olması okuyucuların ilgisini cekmesidir. Seo ile alakası yok onedio zaten ziyaretçi kitlesi olan bir site. Bana göre seo açısından kısa olan başlıklar daha avantajlı.
İsterseniz dilediğiniz kelimeyi google da aratin reklamlardan başka ilk siralarda uzun başlık gormezsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onedio gibi sitelerin başlıklarının uzun olması okuyucuların ilgisini cekmesidir. Seo ile alakası yok onedio zaten ziyaretçi kitlesi olan bir site. Bana göre seo açısından kısa olan başlıklar daha avantajlı.
İsterseniz dilediğiniz kelimeyi google da aratin reklamlardan başka ilk siralarda uzun başlık gormezsiniz.
Haklısınız.O zaman başlıkları kısa tutmakta fayda var
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kelimelerin baş harfleri genelde büyük giriliyor ama ben bu sitelere zıt olarak küçük harf olarak girmenin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Aramalarda büyük harf pek kullanılmadığı için az da olsa etkili olabileceğini düşünüyorum. Haksız mıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Onedio için google'ın çok bir önemi olduğunu sanmıyorum. Sosyal medyadan gelen trafiği %72 olarak açıklıyorlar kendileri.