lostyazilim
tr.link

Kopyala Yapıştır da bile iyi yere geldim

37 Mesajlar 5.162 Okunma
acebozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Cem Adrian'ın bir hayran sitesini oluşturmuştum. 14 Eylül tarihinde, SMF kurdum, bir kaç düzenlemelerini falan yaptım. Bir arkadaşım SMF'de zamanında devrim yapmıştı (Chakkal) kendi yazmış olduğu Seo'yu, arşiv modifikasyonunu vs. ekledi. Şimdi tekrar diyorum Allah ondan razı olsun, bir çok Cem Adrian şarkı sözlerinde birinci sayfadayım ve yukarılara doğru geliyorum. Bunlar bir de kopyala yapıştır ile oluyor. Bugün konuşacağım, eğer Seo'yu paylaşır ise buraya bir konu açacağım.

Sitem: www.cemadrian.org

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

GoogleUzmani GoogleUzmani Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
bugün kopyala yapıştırla iyi yere gelir ama bir bilemedin 2 hafta sonra arama sonuçlarında bile çıkamazsın...Geçenlerde denedim.Ve 2 gün kopyala yapıştır ile 8.000 tekil hiti geçtim..Bak 2 hafta 2 ay demiyorum..2 günde 8.000 tekil! Google 8-9 gün sonra tokatı yapıştırdı...Sonucun böyle olacağını biliyordum..Google bu..ALLAH AFFEDER AMA GOOGLE AFFETMEZ!

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

GoogleUzmani adlı üyeden alıntı

bugün kopyala yapıştırla iyi yere gelir ama bir bilemedin 2 hafta sonra arama sonuçlarında bile çıkamazsın...Geçenlerde denedim.Ve 2 gün kopyala yapıştır ile 8.000 tekil hiti geçtim..Bak 2 hafta 2 ay demiyorum..2 günde 8.000 tekil! Google 8-9 gün sonra tokatı yapıştırdı...Sonucun böyle olacağını biliyordum..Google bu..ALLAH AFFEDER AMA GOOGLE AFFETMEZ!

Ben 2 günde 8.000 tekil hiti bulayım siteyi kapatırım. (trafik dayanmaz) Şaka bir yana, umarım öyle bir şey olmaz. Direk kopyalama da şunları yapıyorum; konu başlığını konu içerisine yazıyorum ve bir de en alta keyifli okumalar yazıyorum. Bu da direk kopyala yapıştır oluyor değil mi hocam?
mklgirisim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Vitaminsiz adlı üyeden alıntı

Ben 2 günde 8.000 tekil hiti bulayım siteyi kapatırım. (trafik dayanmaz) Şaka bir yana, umarım öyle bir şey olmaz. Direk kopyalama da şunları yapıyorum; konu başlığını konu içerisine yazıyorum ve bir de en alta keyifli okumalar yazıyorum. Bu da direk kopyala yapıştır oluyor değil mi hocam?

Böyle şeyler yerine konu içerisine görsel ekle,bazı önemli yerleri bold yap,başlık orta ve alt kısmı yazıya oranla değiştir veya eklemeler yap..ozaman kopyaladıgın siteyi bile geçersin...
Tevfik mklgirisim kolcuur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Böyle şeyler yerine konu içerisine görsel ekle,bazı önemli yerleri bold yap,başlık orta ve alt kısmı yazıya oranla değiştir veya eklemeler yap..ozaman kopyaladıgın siteyi bile geçersin...

Anladım, örneğin bu konuyu ben kendim açmıştım hocam. Elim ile yazdım, bu şekilde mi diyorsunuz? ÖRNEK KONU

• Üyelik 21.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Anladım, örneğin bu konuyu ben kendim açmıştım hocam. Elim ile yazdım, bu şekilde mi diyorsunuz? ÖRNEK KONU

Ben mesela açınca bir an tiksindim sitenden! Google insan gibidir...Sayfaya giriyorum kafam kadar resimler..Google'ın sayfayı tararken bilinmeyen algoritmaları vardır..Belki çogu kişi ilk defa duyacak ama sayfaya girdiği zaman yazı x multimedya(multimedya : en boy oranı-içerik orantısı) yani sayfana girdim 4 kelime var ama içinde boyutları yazıya oranla muazzam bir medya görüntüsü! Google'ı insan gibi düşünmeyi öğrenince o zaman kazancın dibine vurururz milletçe..ama bu ülkede bu yok malesef :(
Yani senin benim gözüm yoruluyor ya HİÇMİ GOOGLE ÖRÜMCEKLERİNDE CAN YOK, ZEVK YOK :)
Tevfik WebDost

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Ben mesela açınca bir an tiksindim sitenden! Google insan gibidir...Sayfaya giriyorum kafam kadar resimler..Google'ın sayfayı tararken bilinmeyen algoritmaları vardır..Belki çogu kişi ilk defa duyacak ama sayfaya girdiği zaman yazı x multimedya(multimedya : en boy oranı-içerik orantısı) yani sayfana girdim 4 kelime var ama içinde boyutları yazıya oranla muazzam bir medya görüntüsü! Google'ı insan gibi düşünmeyi öğrenince o zaman kazancın dibine vurururz milletçe..ama bu ülkede bu yok malesef :(

Anladım, yorumundan büyük bir feyz alacağımdan hiç şüphen olmasın. :)
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim, umarım iyi yerlere gelebiliriz. Emek veren herkes gelsin isterim.
GoogleUzmani

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Anladım, yorumundan büyük bir feyz alacağımdan hiç şüphen olmasın. :)
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim, umarım iyi yerlere gelebiliriz. Emek veren herkes gelsin isterim.

Mesela bir ara forumun vardı.Çok hoşuma giderdi renk tonlaması...Bir arada almaya nasiplenmiştim.Fiyatını dahi sormuştum sana :)
Neyse yeri gelecek kurnazlık yapacagız yeri gelecek düzgün içerik ama hiçbir zaman kaliteden şaşmayacagız...
Abartmamak ve küçük çapta çapkınlıklar yapabiliriz site sahipleri olarak...

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Mesela bir ara forumun vardı.Çok hoşuma giderdi renk tonlaması...Bir arada almaya nasiplenmiştim.Fiyatını dahi sormuştum sana :)
Neyse yeri gelecek kurnazlık yapacagız yeri gelecek düzgün içerik ama hiçbir zaman kaliteden şaşmayacagız...
Abartmamak ve küçük çapta çapkınlıklar yapabiliriz site sahipleri olarak...

Evet ona çok emek vermiştim, 5 yıl bende kalmıştı sanki çocuğumdu benim. Ama maddi durum öyle sıkıştırıyor ki insanı satmak zorunda kalmıştım siteyi, alan kişi de düşürmüş bir başkası almış alan adını. Bakalım her şey kısmet artık.

Bu arada sağ üstte 468x60 olan bir reklam var wmaraci.com'da. Orada yazılım hatası var. Herkez değil, herkes olacak. Biraz daha dikkat edilirse :)

• Üyelik 21.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Evet ona çok emek vermiştim, 5 yıl bende kalmıştı sanki çocuğumdu benim. Ama maddi durum öyle sıkıştırıyor ki insanı satmak zorunda kalmıştım siteyi, alan kişi de düşürmüş bir başkası almış alan adını. Bakalım her şey kısmet artık.

Bu arada sağ üstte 468x60 olan bir reklam var wmaraci.com'da. Orada yazılım hatası var. Herkez değil, herkes olacak. Biraz daha dikkat edilirse :)

Reklam Budur!... Sitenin reklamı reklam etmesi... Birde reklamın kendini reklam etmesi... :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al