Sorumuz: En çok yapılan seo hataları nelerdir? Bu hataları nasıl düzeltiriz?
Alakalı video:
Sorunun kısa cevapları. 1. Bilgilerin kolay bulunmadığı siteler. 2. Doğru kelimelerin sayfada kullanılmaması. 3. Sadece link kasma işleminin yapılması. 4. Başlık ve açıklama kullanmamak. 5. Ücretsiz webmaster araçlarını kullanmamak.
Bir sonraki soru cevap sizce hangi konuda olmalı? Bu tür çalışmalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sitenizden makalenizin tamamını okudum ve google araçları nicki ile yorum bıraktım. Gerçekten faydalı bir makale olmuş. özellikle webmaster araçlarının kullanımı ile ilgili bölüm dikkatimi çekti
Bunu yapacağımıza http://www.theshortcutts.com sitesine girmenizi biraz ingilizcemizi geliştirmeye davet ediyorum herkesi. Adamın soyadıyla bir espri yapmışlar sitenin domain'inde. Kısaltma anlamına gelen bir domain. Ayrıca Matt amca soruların cevaplarını çook uzun tutuyor diye her sorunun cevabını birkaç cümle ile açıklıyorlar.
Gayet güzel bir site olmuş bence. Soruları kategorize edebiliyorsun. Giydiği t-shirtün rengine göre bile video seçebiliyorsun :D Amacım konuyu baltalamak değil bildiğim bu bilgiyi paylaşmak. Bu siteyi belki de konuyu açan dahi bilmiyordu.
Son lafım, madem web tasarımla veya seo ile ilgileniyorsun ve bu videoları seyretmek istiyorsun veya seyrediyorsun. Madem ilgilisin bu konulara ingilizceye de az biraz ilgi göstererek adamın kullandığı basit ingilizceyi anlamanız dileğiyle :)
Sitenizden makalenizin tamamını okudum ve google araçları nicki ile yorum bıraktım. Gerçekten faydalı bir makale olmuş. özellikle webmaster araçlarının kullanımı ile ilgili bölüm dikkatimi çekti
Teşekkürler. İlerde bir sıkıntı çıkmazsa Türkçe alt yazılı olarak videoları hazırlayacağım.
Bunu yapacağımıza http://www.theshortcutts.com sitesine girmenizi biraz ingilizcemizi geliştirmeye davet ediyorum herkesi. Adamın soyadıyla bir espri yapmışlar sitenin domain'inde. Kısaltma anlamına gelen bir domain. Ayrıca Matt amca soruların cevaplarını çook uzun tutuyor diye her sorunun cevabını birkaç cümle ile açıklıyorlar.
Gayet güzel bir site olmuş bence. Soruları kategorize edebiliyorsun. Giydiği t-shirtün rengine göre bile video seçebiliyorsun :D Amacım konuyu baltalamak değil bildiğim bu bilgiyi paylaşmak. Bu siteyi belki de konuyu açan dahi bilmiyordu.
Son lafım, madem web tasarımla veya seo ile ilgileniyorsun ve bu videoları seyretmek istiyorsun veya seyrediyorsun. Madem ilgilisin bu konulara ingilizceye de az biraz ilgi göstererek adamın kullandığı basit ingilizceyi anlamanız dileğiyle :)
Bu siteyi daha önceden duymamıştım. Paylaşım için teşekkür ederim. Koyunu baltaladığını düşünmüyorum ama yazdıklarını anlamak için 3 kere okudum.
nerde kaldı kullanıcı için içerik oluşturmak? Özgünlük? :) Kendi ağzıyla spam yapın yoksa biz sürekli güncelleme yapıp 2 güncelleme sonra geri alıyoruz. yetişemiyoruz size dediğini anladım ben sadece :)
nerde kaldı kullanıcı için içerik oluşturmak? Özgünlük? :)
Kendi ağzıyla spam yapın yoksa biz sürekli güncelleme yapıp 2 güncelleme sonra geri alıyoruz. yetişemiyoruz size dediğini anladım ben sadece :)
Bence bu konuda yanlışın var. Orada yapılan hatalardan bahsediyor. Onu göz önünde tutarak okumalısın.
Linkler sıkıntı :) haklısın. Ama insanların artık spam linkten uzaklaşmaları ve kaliteli içerik üretmeleri gerek. Türkiye SEO'sunun buna ihtiyacı var.
İşte sorun burada zaten. Kaliteli içeriği gugıl umursamıyor ki. Sadece arada bu şekilsiz seocusu çıkıp kaliteli içerik, kullanıcı için içerik diyor ama gugıl bile bunu sallamıyor. gugıl sallasa herkese sallatacak ama lafla olmuyor. her wm forumunda bu konuyu görürsünüz. bolca hemde. "özgün içerik, kaliteli içerik giriyorum sitem diplerde" gibi.
hacklink, bol link vs.. basıncada çıkıyor adam tepeye.