lostyazilim

Metin Az Olan Site Index Alır Mı?

6 Mesajlar 1.052 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

optimistpesimist optimistpesimist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 15 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar,
Moda üzerine bir site yapıyorum. Adsense kullanacağım. Fakat haliyle metin yok gibi bişey olcak. Hemen hemen sadece etiketler olacak sadece metin olarak. Güzel bir seo çalışması ile index alma şansım var mı?

wmaraci
reklam

umutali umutali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 1251
  • Beğeniler 145 / 220
  • Ticaret 32, (%100)
bende bunu aylardır düşünüyorum ya benim sitem index alıyor fakat adsense kabul edilmiyor içerikten dolayı...
optimistpesimist

kişi bu mesajı beğendi.

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Site açarken olanlamanızı ona göre yaparsanız sorun yaşamazsınız. İlk günden neticede bu siteler binlerce ziyaretçi almıyor. Görsel az, metin fazla olan 10 tane içerik girersiniz, Adsense başvurusunu aldıktan sonra dilediğiniz gibi metin / görsel tercihi yaparsınız.
Adsense çoğu zaman aile içeriği nedeniyle de moda sitelerindeki galerileri kabul etmeyebiliyor.
Son haftalarda özellikle dekorayon sitelerinin çoğu galeri sistemleri nedeniyle ban yedi ya da sıralamadan düşürüldü. Görsellerde kategori, etiket ve başlıklara dikkat edin.
Site yeni açılıyorsa bence görsel işini sonraya bırakın. Bilgi içerikli makaleler hazırlayın. Galeri yerine birkaç özgünleştirilmiş görsel kullanın. Etiketlerini vs. düzgün girin. Onay aldıktan sonra nasıl istiyorsanız öyle kullanın.
Mobilya siteleri örneğindeki en sıkıntılı durum, içeriklerin kendi sunucusunda barındırmayan sitelerde yaşandı. O konuya da dikkat edin.

Ek olarak benim tavsiyem; makalenizi yazın, galeri ayrı bir alanda olsun. Yazı içinde galeriye link çıkışı verin.
optimistpesimist

kişi bu mesajı beğendi.

optimistpesimist optimistpesimist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 15 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
NK1864 tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum hocam. Adsense'im hali hazırda var. Site bittikten sonra direk reklamları gircem. Adsense olmasa bile başka firmayla da çalışırım o sorun değil. Önemli olan site index alsın :) Neyse yazınızdan anladığım kadarıyla indexlenme ihtimali var. Şansımızı deneyelim bakalım..

wmaraci
wmaraci

multimedya multimedya ☪☪☪☪☪☪ Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Oto Galeri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 35 / 65
  • Ticaret 5, (%100)
Resimlere gerekli etiketleri girerseniz image olarak index alır ve üst sıralara çıkar, haliyle daha hızlı bir şekilde daha iyi kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca her post için güzel description etiketleri girerseniz normal sayfa olarakta index alacaktır.

Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Sitenize girdiğiniz her içerikten index alırsınız.Ancak sıralamanız düşük olur.Resimlere verilecek olan başlıklar,etiketler index almanıza yardımcı faktörlerdir.Uzun ve anlam dolu metinler google üzerinde daima iyidir ve üst sıralara taşınır.Sizin için sıkıntı index alıp almamaysa merak etmeyin alır.
optimistpesimist

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al