-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar,
Moda üzerine bir site yapıyorum. Adsense kullanacağım. Fakat haliyle metin yok gibi bişey olcak. Hemen hemen sadece etiketler olacak sadece metin olarak. Güzel bir seo çalışması ile index alma şansım var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
bende bunu aylardır düşünüyorum ya benim sitem index alıyor fakat adsense kabul edilmiyor içerikten dolayı...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Site açarken olanlamanızı ona göre yaparsanız sorun yaşamazsınız. İlk günden neticede bu siteler binlerce ziyaretçi almıyor. Görsel az, metin fazla olan 10 tane içerik girersiniz, Adsense başvurusunu aldıktan sonra dilediğiniz gibi metin / görsel tercihi yaparsınız.
Adsense çoğu zaman aile içeriği nedeniyle de moda sitelerindeki galerileri kabul etmeyebiliyor.
Son haftalarda özellikle dekorayon sitelerinin çoğu galeri sistemleri nedeniyle ban yedi ya da sıralamadan düşürüldü. Görsellerde kategori, etiket ve başlıklara dikkat edin.
Site yeni açılıyorsa bence görsel işini sonraya bırakın. Bilgi içerikli makaleler hazırlayın. Galeri yerine birkaç özgünleştirilmiş görsel kullanın. Etiketlerini vs. düzgün girin. Onay aldıktan sonra nasıl istiyorsanız öyle kullanın.
Mobilya siteleri örneğindeki en sıkıntılı durum, içeriklerin kendi sunucusunda barındırmayan sitelerde yaşandı. O konuya da dikkat edin.
Ek olarak benim tavsiyem; makalenizi yazın, galeri ayrı bir alanda olsun. Yazı içinde galeriye link çıkışı verin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Resimlere gerekli etiketleri girerseniz image olarak index alır ve üst sıralara çıkar, haliyle daha hızlı bir şekilde daha iyi kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca her post için güzel description etiketleri girerseniz normal sayfa olarakta index alacaktır.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Sitenize girdiğiniz her içerikten index alırsınız.Ancak sıralamanız düşük olur.Resimlere verilecek olan başlıklar,etiketler index almanıza yardımcı faktörlerdir.Uzun ve anlam dolu metinler google üzerinde daima iyidir ve üst sıralara taşınır.Sizin için sıkıntı index alıp almamaysa merak etmeyin alır.