Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhabalar arkadaşlar bir site kurmak istiyorum bu site hem forum hem de blog olabilir forum olarak mybb blog olarak tabi ki wordpress şimdi bu ikisi arasında seo olarak düşünürsek mybb ile wordpress arasında aynı çalışmaları aynı özgünlüğü yapmış olursak seo olarak nasıl bir fark var mybb ile de üst sıralarda yer alabilir miyim ?
Evet WMARACI'NA cevap alamayacağımı bildiğim halde açtığım bir konuda daha yanılmadım :) Cevap alamadık her zaman ki gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bahsettiğiniz 2 ayrı yazılım farklı kullanımları var. Biri forum için daha kullanışlı diğeri ise blog için. İlk önce sizin kararlı olmanız gerekiyor ki buradaki insanlarında size net bir şekilde cevap verebilsin. Forum mu blog mu ? ikisidemi?
SEO açısından altyapı önemli olabiliyor fakat iki durumdada kullanacağınız temanın fonksiyonları ve seo açısından kullanışlılığıda önemli.
Kısacası; çok fazla bilinmeyenli durum var. Önerim, ilk adım olarak kendinizi netleştirin.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
Sys
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
MyBB İle Güçlü Bir Forum Sitesi Kuramazsiniz Bunu Belirtmek İstiyorum :) Saygılarımla.
Ek Olarak Forum Kuracaksanız Ekibinizin Olması Şart Yoksa İşiniz Çok Zor Olur :) Tek Başınıza Yola Cikacaksaniz Tabiki Blog Kurun.
1 kişi bu mesajı beğendi.