lostyazilim
tr.link

Mybb ve Wordpress arasında seo farkı nedir ?

6 Mesajlar 893 Okunma
lstbozum
tr.link

Sedat Sedat Güzel Hayat Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bİlgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 138 / 110
  • Ticaret 9, (%100)
Merhabalar arkadaşlar bir site kurmak istiyorum bu site hem forum hem de blog olabilir forum olarak mybb blog olarak tabi ki wordpress şimdi bu ikisi arasında seo olarak düşünürsek mybb ile wordpress arasında aynı çalışmaları aynı özgünlüğü yapmış olursak seo olarak nasıl bir fark var mybb ile de üst sıralarda yer alabilir miyim ?

Evet WMARACI'NA cevap alamayacağımı bildiğim halde açtığım bir konuda daha yanılmadım :) Cevap alamadık her zaman ki gibi.

wmaraci
reklam

Supercalifirigida Supercalifirigida WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 373
  • Beğeniler 125 / 176
  • Ticaret 1, (%100)
Bahsettiğiniz 2 ayrı yazılım farklı kullanımları var. Biri forum için daha kullanışlı diğeri ise blog için. İlk önce sizin kararlı olmanız gerekiyor ki buradaki insanlarında size net bir şekilde cevap verebilsin. Forum mu blog mu ? ikisidemi?

SEO açısından altyapı önemli olabiliyor fakat iki durumdada kullanacağınız temanın fonksiyonları ve seo açısından kullanışlılığıda önemli.

Kısacası; çok fazla bilinmeyenli durum var. Önerim, ilk adım olarak kendinizi netleştirin.

Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.

Sedat Sedat Güzel Hayat Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bİlgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 138 / 110
  • Ticaret 9, (%100)

Supercalifirigida adlı üyeden alıntı

Bahsettiğiniz 2 ayrı yazılım farklı kullanımları var. Biri forum için daha kullanışlı diğeri ise blog için. İlk önce sizin kararlı olmanız gerekiyor ki buradaki insanlarında size net bir şekilde cevap verebilsin. Forum mu blog mu ? ikisidemi?

SEO açısından altyapı önemli olabiliyor fakat iki durumdada kullanacağınız temanın fonksiyonları ve seo açısından kullanışlılığıda önemli.

Kısacası; çok fazla bilinmeyenli durum var. Önerim, ilk adım olarak kendinizi netleştirin.

Sorumun gayet net olduğunu düşünüyorum önemli olan ne yapmak istediğim değil hangi wordpress ile forum siteleri arasındaki seo farkı nedir ikisi aynı derecede olabilir mi forum sitesi ile de güçlü bir site yapabilir miyim ?

Sys Sys WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 43 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
MyBB İle Güçlü Bir Forum Sitesi Kuramazsiniz Bunu Belirtmek İstiyorum :) Saygılarımla.
Ek Olarak Forum Kuracaksanız Ekibinizin Olması Şart Yoksa İşiniz Çok Zor Olur :) Tek Başınıza Yola Cikacaksaniz Tabiki Blog Kurun.
Sedat

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

alanyaseo alanyaseo WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 28.12.2020
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Web developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** B**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 8 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Sys lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim, ne demek güçlü bir forum kurulmaz? Ne kadar desteksiz sallıyorsunuz? Bahsi geçen forum scriptinin kullanımı da eklentilerinin kurulumu da oldukça kolaydır ve geliştirmeye açıktır. Seo eklentisiyle google da iyi sıralarda yer alabiliyor. Burada önemli olan scriptin serverdaki gereksinimlerine göre tercih yapmamız daha sağlıklı olacaktır.
Sedat

kişi bu mesajı beğendi.

Sys Sys WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 43 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
alanyaseo Doğru Söylüyor Sedat
Bu Yolda Sana Başarılar Dilerim :D
Sedat

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al