-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Naçizane tavsiyemdir. Diğer arkadaşlar da önceden ziyaret etmiş ve bazı şeyler cache lenmiş olabilir.
Google pagespeed deki hataları minimuma indirip puanları 90 lara getirmenizi tavsiye ederim. Google ın doğrudan kendi değerlendirmesi, mutlaka etkiliyor. Ben de çok farketmişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bu tarz bi site bende de var hit almıyor ve nedenini çok iyi biliyorum bi iki arkadaş da bundan bahsetmiş zaten de bende kendi deneyimimden bahsediyim.
Böyle bir siteye google dan hit beklemiyceksin. bi kere o hedefini değiştir. google senin alternatif hit kaynağın olucak. Örnek veriyorum şuan anasayfanda olan yazı "lisenin ilk günü olması muhtemel olan 15 şey" bunu google da ne aratanlar bulucak? google da böyle bir arama sen olsan yaparmısın :D google ı salla şuan. Senin ana hedefin facebook twitter. viral olman lazım. yazıları yazdığında "ahaha çok komik lan dur bu yazıyı" bilmemkime gönderiyim diyosan eğer o iş olur demektir. Bir kişi paylaşsa 100 kişi görüyor. yüzde 1 den gidersek o 100 kişiden de biri paylaşsa 100 kişi daha görür. İlgi çekmen çok önemli ki insanlar onu paylaşmak istesin. Bir diğer önemli ipucu öne çıkan görselin. işte o senin vitrinin. Örnek "isveçteki yasak herkesi şaşırttı" başlıklı bi yazının fotoğrafı isveç bayrağı değil isveç kızları olucak ki paylaşımı gören adam "o neymiş lan" diyip bi dursun. Cem yılmazın o espirisini yaptığı bomba haberler gibi düşün. "MARSTA SU BULUNMUŞ" ama kuyu suyu içilmiyo... başlık ve görsel kullanıcıyı mutlaka çekmeli. çok uzattım susuyorum tamam :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/