-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba e-ticaret sistemim mevcut ve bu konu için bilgi istiyorum sizden.
e-ticaret için seo konusunda nasıl bir yol izlenmelidir. Birde opencart tasarımlarda .html uzantısı genellikle yok sanırım, modüllerle istenirse oluyor sanırım. Bu uzantının olması seo açısından etkisi ne olur. Gereklimidir.
Şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Otomobil ilan sitem var, hiç bir çalışma yaptırmadım, sadece Facebook grubu ve sayfası açtım oralarda Paylaşım yaparak hit elde ediyorum. Nasıl bir seo çalışması yapmam gerekir?
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
MyBB ile SEO adına neler yapılabilir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sigorta
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba üstat, öncelik kaliteli backlink mi olmalı kaliteli tanıtım yazısı mı? Saygılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam Wordpress kurulu güncel ve özgün bloglar için, plugin haricinde SEO için başlıca önerecekleriniz nelerdir ? Plugin olmadan SEO yapılabilir mi ? Nasıl yapılı ? :) Şimdiden teşekkür ederim hocam ilgi ve öneminiz için
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam öncellikle diğer yorumları kontrol etmedim.Soracağım soru daha evvel sorulmuşsa kusura bakmayın.Sorum; domain ismini uzatmanın bize seo açısından ne kadar zarar vereceği yani x alan adıyla tüm domainler alınmışsa xnet.com şeklinde bir domain almanın seo açısından sakıncası nedir?
http://wmaraci.com/forum/ucretli-wp-temalari/ucretli-wp-temasi-hazirlanir-89772.html
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ana siteme alt domain olarak forum.anasite.com şeklinde açtım fakat ana sitedeki makalelerimi forumdada yayınlıyorum.Bu durumda kopyacı durumu oluşuyor.
Forum sitesi 10 aylık Üyelerimiz Şimdiye Kadar 1,052 Konuda 8,189 Adet Mesaj Yollamışlardır. Toplam Kayıtlı Kullanıcı: 1,715 Kişi
Bir kaç tanıtım yazısıda verdiydim.
Şu aşamada forumu com/forum şekline döndürürsem seo açısından her iki durumu gözetirsek karlımı olurum yoksa zararlımı olurum ?
Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.