-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
webmaster tools aracında bulunan "içerik anahtar kelimeleri" hakkında düşünceleriniz nedir?
sitenin bazı kelimelerde yükselmesi için "içerik anahtar kelime" oranlarını düzenlemek gerekir mi, seo ile nasıl bağlantısı var?
Bir de varyasyon var. İnternette bazı bilgiler varyasyonun azaltılmasının seoya olumlu etkisi olduğu söyleniyor.
sizin düşüncelerinizi merak ettim.
şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Teşekkürler, bu zamanda google açısından hangi kategoride site açmak mantıklıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba,
Teknoloji sitemde etiketleri nasıl girmeliyim?
1 - Windows 10 ne zaman çıkacak, windows 10 özellikleri. ..
2-Windows, İşletim Sistemi, yazılım vb gibi mi
Yani kısa kısa mı googlede aradığımız şekilde mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba ben yabancı bir kitap indirme sitesi kurmayı düşünüyorum.(İngilizce) Hangi kelimelerde yoğunlaşmalıyım
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Merhaba iyi akşamlar,
Wordpress/WooCommerce tabanlı bir e-ticaret sitem var ancak hangi seo eklentisini kullanmam gerektiği konusunda kararsızım. İçerik anlamında birbirini tekrar eden çok sayıda ürün var aynı ürünün 10 farklı renk seçeneği gibi
Diğer tüm sitelerimde Yoast kullanıyordum, bu site için e-ticareti destekleyen All In One SEO Pack ve WooCommerce - All in One SEO Pack eklenti kombinasyonunu kullanıyorum.
Şu an yaklaşık 20-30 arası ürün ekledim, her eklediğim ürün için google webmastertools'dan linki çağırdım ancak bu ürünlerden 7-10 tanesi index almış durumda.
Opencart tabanlı sitemde de ürün çeşit ve içerik şekli tamamen aynı olmasına rağmen eklediğim tüm ürünler index almış durumda.
All in One Seo ayarlarında yanlış birşeyler yapmış olabilir miyim?
Ve, bu sitede de Yoast kullanmamı tavsiye eder misiniz?
Ek olarak; sitenin açılış sayfası Shop olarak ayarlandı, bu tarz açılış sayfaları için izlenebilecek farklı bir strateji önerir misiniz?