netbozum
wmaraci reklam

Ne yapmalıyım üstadlar

4 Mesajlar 1.028 Okunma
Toplam 4 mesaj ve 1.028 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

solomon_kyen solomon_kyen En büyük servet itibardır Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web tasarım, Adwords
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 7 / 18
  • Ticaret 37, (%100)
merhaba arkadaşlar benim sitem evden eve nakliyat kelimesinde 1,ci sayfadaydı 04,06,2013 tarıhinde 5 ci sayfaya attı ve şuan hala bile sabit bi sayfada durmuyor ben Google'ye mail attım Google'nin bana attığı mail bu

ve bana bi yol haritası çizebilirmisiniz ?

Google Web Yöneticisi Araçları: http://www Sitesindeki Kalite Sorunları6 Haziran 2013
http://www. sitesinin sayın sahibi veya web yöneticisi,
Sitenizdeki sayfaların bazılarında Google'ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ne uymayan teknikler kullanılıyor olabilir.
Sitenizde, özellikle, yeterli düzeyde benzersiz içerik veya yenilik sağlamayan düşük kaliteli sayfalar belirledik. Bu tür sayfalara örnek olarak ince satış ortağı sayfaları, köprü sayfaları, otomatik olarak oluşturulan veya kopyalanan içerik verilebilir. Benzersiz ve ilgi çekici içerik hakkında daha fazla bilgi için http://www.google.com/support/webmas...y?answer=66361 adresini ziyaret edin.
Sitenizin kalite yönergelerimize uyması için sitenizde gerekli değişiklikleri yapmanızı öneririz. Bu değişiklikleri yaptıktan sonra, lütfen sitenizi Google'ın arama sonuçlarında yeniden değerlendirilmesi için gönderin.
Bu sorunun nasıl çözüleceği ile ilgili sorularınız varsa, lütfen destek için Web Yöneticisi Yardım Forumumuza bakın.
Saygılarımızla,
Google Arama Kalitesi Ekibi

wmaraci
reklam

azattarinci azattarinci <?php echo "Crypto"; ?> Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 25 / 48
  • Ticaret 30, (%100)
site adresini pm at bakayım.

Ukrayna Eğitim Danışmanlığı - Sınavsız Ukrayna Üniversiteleri
https://www.ukraynaegitim.gen.tr/

CesuryureK CesuryureK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 65 / 109
  • Ticaret 0, (%0)
- Site içi başka sayfalarınıza linklerinizi kaldırın veya nofollow ekleyiniz.- Kopya içeriklerinizi kaldırınız veya ilgili başlıkta özgün içerik yaratınız.
- Özgün en az 350+ kelimelik 15-20 makale ekleyiniz. 5-10 güçlü forumda site tanıtımınızı yapınız. Sosyal sitelerde tekrar ekleyiniz.
- Yeniden değerlendirme isteği gönderiniz ve değerlendirmede bu çalışmalarınızı belirtiniz.

Büyük ihtimal bu çalışmalarınızla birlikte google cezası kalktığında ilgili kelimede eskisine göre daha iyi bir yere gelecektir. Tabi bunu zaman da belirleyecektir.

Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...

solomon_kyen solomon_kyen En büyük servet itibardır Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web tasarım, Adwords
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 7 / 18
  • Ticaret 37, (%100)

azattarıncı adlı üyeden alıntı

site adresini pm at bakayım.

pm yolladım

Ek Olarak:

CesuryureK adlı üyeden alıntı

- Site içi başka sayfalarınıza linklerinizi kaldırın veya nofollow ekleyiniz.- Kopya içeriklerinizi kaldırınız veya ilgili başlıkta özgün içerik yaratınız.
- Özgün en az 350+ kelimelik 15-20 makale ekleyiniz. 5-10 güçlü forumda site tanıtımınızı yapınız. Sosyal sitelerde tekrar ekleyiniz.
- Yeniden değerlendirme isteği gönderiniz ve değerlendirmede bu çalışmalarınızı belirtiniz.

Büyük ihtimal bu çalışmalarınızla birlikte google cezası kalktığında ilgili kelimede eskisine göre daha iyi bir yere gelecektir. Tabi bunu zaman da belirleyecektir.

hocam güzel diyorsunuz ama site içerisinde kopya yazıları hepsini yeniden güncel elle yazsak nasıl olur sizce

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al