BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Merhabalar arkadaşlar,
Malum web sitesi denilince akla ilk gelen olaylardan bir tanesidir SEO. Peki bu işlem bu süreç nasıl işler nasıl gider ?
Herkesin farklı tekniği vardır. Kimisi paravan bloglardan yükseliş sağlar,kimisi kaliteli içerik girince kimisi de kendine özel yöntemlerle.
2012 Aralık ayından beri her konuda sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım. Bir çok kişi bunları görüp bana mesaj attı,skypetan yazdı. Birilerinin sorunlarını çözdüğümde kendimi mutlu hissediyorum. Bundan dolayı bu konu hakkında sizlere yardımcı olacağım.
Herkes SEO'cu sende öyle misin ?
Ben ve ekibim en iyi şekilde bu alanda izler bırakmıştır. Son İyinet SEO Yarışmasında ilk 10'da 3 derece ve son Webmastersitesi SEO Yarışmasın 1. olduk. Aynı zamanda bir çok firmaya hizmette bulunuyoruz.
Aklınıza takılan soruları en iyi şekilde cevaplandırmaya çalışacağım. Yıllardır yaşadıklarımla,deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım. Umarım yararlı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sitem için seoya para vermeyi gereksiz buluyorum ve kendiminde yapabileceğini düşünüyorum.
5-6 tane dizin sitesine kayıt yaptırma
4 tane sosyal imleme sitesine konularımın linkini bırakma
6 tane forumda sitemin tanıtımını yapmak
ve 5bin facebook beğenili sayfa 2bin twitter takipçi, 500 youtube aboneli hesaplarım var.
sitemi 3-4 gün sonra açmayı düşünüyorum ve bu yukarda belirttiklerimi yapacağım.
sizce faydası olur mu kendi başımada birşeyler becerebilir miyim yoksa paraya kıyıp işi bilenine mi bırakayım.
masalsi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yeteri kadar düzenli özgün içerik girilen video sitesi misal 30 günde günde 10 videodan 300 video girilen site 30 günün sonunda 5k hite kadar çıkabiliyor1k hitte de kalabiliyor. hiç bir link seo imleme mimleme bipleme yapmadan.sadece site içi optimizasyon iyi olmalı. sonra siteye hala içerik girmeye devam ederseniz ve hala imleme mimleme bilmemneme yapmadan devam ederseniz 3 ay sonunda hala max 5 k hitte kalıyor.
ama 30 günün ardından yapmanız gereken sadece bir şey var : legal ya da illegal az da olsa organik hiti olan sitelerden alınacak 10 adet link 10 gün içinde siteyi uçuruyor. başka hiç bir şey yapmadan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tasarımcı/İşletmeci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
urll.co
hakkında seo çalıştırması yapmayı düşünüyorum ne gibi eksiklerim var sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
işci:)
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam ben film sektöründe pek yeni sayılırım ve SEO bilgim cok az denecek kadar sınırlı oyuzden arkadaşlar Film izle kelimesinde kimsenin öne çıkamıcağını söylediler ilkte inanmasamda şimdi inandım oyüzden filme çalışmayı düşünüyorum ama nasıl yapmalıyım bu konuda aydınlatırsanız değerli fikirlerinizle mutlu olurum.
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hacklink yapıyorsunuz sanırım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Mobilya, Blog
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba hocam Yeni açmış olduğum sitemde Kendi kelimesinde Google'de arama yaptırıyorum ama anasayfa çıkmıyor. /etiket ve /sayfa çıkıyor.
google webmaster tools dan google gibi getir de yaptım anasayfaya haritasınıda ekledim ne yaptımsa çıkmıyor, yardım edersen sevinirim
Mobilya Blog'u