-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Mekatronik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her yerde başka bir şey yazıyor. Sitemle alakalı trafiği yüksek olan başka bir siteden "nofollow" link alsam faydası olur mu olmaz mı gerçekten bilen biri cevaplarsa sevinirim. "dofollow" kadar performans beklemiyorum elbette.
Ayrıca sitemin konusuyla alakasız olsa da kaliteli bir siteden "dofollow" bağlantı almak yarar sağlar mı?
Gerçekten bilen birinin cevaplamasını rica ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
14 adet baclinke sahibim ancak hepsi nofollow bu yüzden faydasının dokunduğunu sanmıyorum. Acaba dofollow olması için ne yapmamız gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nofollow bağlantılar da, domain score ve dr gibi datalarda karşılık bulur. Yani buralarda değeriniz yükselir. Onun haricinde bir backlinkin değerini binbir çeşit şey belirler ve bu verileri toplayan oluşumlar çoğu zaman bunları hesaba katmaz, katmıyorlar da.
Yani nofollow bağlantılar değerli midir? Cevap = değişir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Elimde faydaki nofollow siteler var ihtiyac olursa uygun fiyattan eklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
internet sitenle ilgili yerlerden backlink alırsan, bu sana her durumda fayda sağlar. fakat internet sitenle ilgili olmayan, alakasız bir yerden dofollow backlink alırsan, spam link olarak algılanmaya kadar riskin var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
linkiniz üzerinden sitenize kişi geliyorsa ve bu kişi ilgili içeriği okur biraz kalırsa en kaliteli bağlantıyı almış olursunuz dofollow bağlantıyı yukarıya çıktıktan sonra bulundugunuz yer sağlamlaştırmak için alınız oraya gelmek için değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ne kadar alakasız yorumlar yapılmış :D
Nofollow link size hiçbir yarar sağlamayacaktır. Ancak sitenizde nofollow backlink bulunması gerekiyor. Bunun sebebi ise doğal bir görünüm elde etmektir.
Nofollow sitenin PR değeri isterse 8-9 olsun bu sizin için bir önem arz etmez. Çünkü bu linklerin değerleri sizin sitenize yansıtılmaz.
Dofollow bir sayfa size link verdiği zaman siz o sayfanın otoritesini kullanırsınız ve size sayfasının puanının bir kısmını yollayarak sizin sayfanızın değerini artırır.
Dofollow linkler genellikle tanıtım yazısı veya paravan link ile elde edilir. Zaten tanıtım yazısı alırken siteniz ile alakalı olanlara öncelik veriyorsunuz.
Örneğin backlink kelimesinde yazı yazdınız ve bu sayfayı üste çıkarmak istiyorsunuz. O halde siteniz ile alakalı içerik üreten bir siteden tanıtım yazısı alarak linkin kalitesini artırırsınız.