-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Birçok sitedende alabileceğimiz nofollow linklerin faydası nedir mesela forumlardaki imzalar.Galeri v.b yayın yapan sitelerde resim altlarına link fln verme onedio gibi sitelere bunların ne derece etkisi oluyor sizce bu konu hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilirmi lütfen
Film Sitesinden Link Satışı Pm İle Ulaşınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ftr
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nofollow, Google’ın yorumlara eklenen linklerden, ve hızlı spam linklerin artışından rahatsız olarak ortaya çıkardığı yeni bir koddur. Biliyoruz ki, pagerank , sitelerin birbiri ile yaptıkları link çıkışı sonrasında oluşmaktadır. Bir site ne kadar çok öneriliyorsa, o kadar değerlidir, o kadar pagerankı fazla olur. Ama nofollow ile öneriliyorsa durum başka.
Nofollow ve dofollow arasındaki farkı örneklerle görelim.
Nofollow : Nofollow ile verilen linkler hiç bir şekilde link alanın pagerankından fayda sağlayamaz demektir. Yani google da üst sıraya çıkmasına engel değildir. Sadece wordpress sitelerin nofollow linkli yorumlarına yorum ekleseniz bile, yani dofollow backlinkiniz olmasa bile hedeflediğiniz konumlara mutlaka gelirsiniz.
kaynak : seohocasi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Yani düzenli kullanımında dofollow linkler kadar verim alabileceğimiz bir sistem ama kullanımını normal link inşaası gibi yapamayız sonuçta durumlar farklı kullanımında ne önerirsiniz acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
K.G.U
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben kullanıyorum açıkcası faydasını alıyorum, abartmamak kaydıyla pr si yüksek olan siteler sana refarans oluyor gibi düşün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
hocam kullanım düzeninizi yazarmısnız acaba misal vede nerelerden nofollow link alabilirim