-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Siteme gelen ziyaretçilere analytics'den baktığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Hangi anahtar kelimeden geldiklerini %90 göremiyorum. Bazen bir ziyaretçi girdiğinde anahtar kelime olarak gökçeada yazıyor ama ben kendim gökçeada yazarak girdiğimde bunu not set veya not provided olarak görüyorum.
Bu bir sorun mu yoksa bir ayarlama mı yapmam gerekiyor? Ayrıca eğer bu bir sorunsa benim anahtar kelimede yükselmeme engel oluyor olabilir mi acaba?
Analytics konusunda yeni yeni birşeyler öğrendiğim için çok basit ve bilindik bir soru olabilir ama ben çözümü arayıp bulamayanlardanım, bu nedenle fazladan konu açtımsa affola.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hangi anahtar kelimeden geldiğini göremezsin fakat hangi sayfalara girdiklerini görüp fikir yürütebilirsin.
Ek Olarak: Hangi anahtar kelimeden geldiğini göremezsin fakat hangi sayfalara girdiklerini görüp fikir yürütebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
uzayperformans.com
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Not-Provided : Googleda oturum açmış kullanıcıların googleda arama yaparak sitenizi ziyaret etmesidir. Yani google hesabında oturum açan birisi sitenizi ziyaret ettiğinde bu kullanıcının hangi kelimeden geldiğini öğrenemezsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam google tam bilgileri vermiyor. google analitik te keywordlarınızın kac kez arandıgını gorebiliyorsunuz.
Ek Olarak: hocam google tam bilgileri vermiyor. google analitik te keywordlarınızın kac kez arandıgını gorebiliyorsunuz.