Fayda sağladıysa ne güzel. Dahası uygulanırsa kesinlikle fayda sağlayacaktır. Haklısın şu sitelerin en önemli ve kilit hitlerini sosyal medya sağlıyor. Zira eğer sitedeki herhangi bir makaleyi ( - tatmin edici ziyaretçiyi aradığı konuyla ilgili net olarak bilgilendirici - ) facebook sayfanızda ve gruplarda paylaştığınız takdirde bir ziyaretçi akını olacaktır. Gelen ziyaretçi kaliteyle karşılaşınca bu defa kendisi siteden ayrılmayacak benzeri yazıları okuyacak onunlada kalmayıp kendiside sitedeki içerikleri paylaşacaktır. Sitenin kalitesi ve okuyucunun sitede kalma süresi başta google olmak üzere arama motorları tarafından + olarak görülecektir.
Evet özgün yazı çok önemli. Özgün ve kaliteli yazı dahası herhangi bir ziyaretçinin aradığı konu ile ilgili en detaylı bilgileri veren kaliteli bir içerik her zaman çok önemlidir. Tam olarak senin dediğin gibi "okuyucunun doyum sağlayabileceği bir yazı" sitenin her açıdan başarılı olmasına vesile olacaktır. Okuyucu arama sonucu siteye geldiği zaman "tamam işte aradığımı buldum" derse işte bu başarıdır. Bu başarı siteyi sürekli yukarılara taşıyacaktır.
Kısaca;
- Özgün ve doyurucu yazı
- Kaliteli sosyal medya paylaşımları
Sanıldığından daha fazla önemli.
çok güzel bir yazı olmuş, bilgi ve ellerinize sağlık. Bence de şu an için sitelerin en önemli hitlerini sosyal medya ayakları sağlıyor diye düşünüyorum. Her ne kadar sizin bilginiz daha derin olsa da bu konu ile alakalı olarak, şu an için günümüzde en önemli hit kaynağı özgün yazı ve hit ( Özgün yazı derken de; okuyucunun doyum sağlayabileceği yazı türleri)..
Ek Olarak: Kesinlikle uygula beklemen hata olacaktır.
Ben sosyal medya ağlarının dediğiniz gibi birkaç tanesine üye olup gerisi için üşenmiştim. Bir de dediğinizi uygulayayım.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Ek Olarak: Rica ederim kardeşim. Paylaşım her zaman başarıyı artıran etkenlerden biridir.
Değerli bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkürler üstad.
Ek Olarak: Rica ederim değerli kardeşim. Uygulamak dileğiyle inşaAllah. Sanada başarılar diliyorum.
ellerinize sağlık güzel anlatım