lostyazilim
tr.link

Önerebileceğiniz Ücretli Seo Kaynakları

15 Mesajlar 3.161 Okunma
acebozum
tr.link

mondschein mondschein WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sd
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1206
  • Beğeniler 52 / 147
  • Ticaret 5, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

pm attım :)

Dostum program için tavsiye de bulunamam internet de bakarsan güzel programlar var onları değerlendirebilirsin tabi nasıl kullanacağını bilmen lazım yoksa site gümler

Kedni ağın dediğim çok geniş bir konu ama özetlersek bir örümcek ağını düşün ve merkezinde istediğin siteyi koyacağın bir dizayn oluşturabilirsin. Yani tüm kapılar sonunda ana siteye çıkacak şekilde. Paravan blog olayının daha detaylı tüm site için olan versiyonu gibi düşün. Seo ya o kadar takılma derim o kadar komplike bir olay değil.

Toplantı da konuşuruz yine

Hocam bana da mesaj atar misiniz ayrintili sekilde

wmaraci
webimgo

Ronins Ronins Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 30 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Kaan Gülten'in yazmış olduğu sorularla seo ve uzmanından seo kitaplarını al kargo dahil 29 tl hiç bir şey değil. gerisi tamamen uygulayarak öğrenilen bir konu. paranı ona buna kaptırma
HiO

kişi bu mesajı beğendi.

Immortal Immortal Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Medya Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 19 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
Webtures bu iş için biçilmiş kaftan. Kitabını al, sitesinde sorulan tüm sorularada cevap veriyorlar. Üstüne düşersen kendinde rahatlıkla yaparsın.
HiO

kişi bu mesajı beğendi.

Farazi Farazi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 157 / 54
  • Ticaret 3, (%100)
Ücretli kaynak ben bir tane aldım. O da dandik. :)

Ücretsiz ise Google Arama Motoru Optimizasyon Başlangıç Rehberi
https://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/tr//intl/tr/webmasters/docs/arama-motoru-optimizasyon-baslangic-rehberi.pdf
HiO

kişi bu mesajı beğendi.

www.parapratik.com
wmaraci
wmaraci

HiO HiO WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 97 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

Ronins adlı üyeden alıntı

Kaan Gülten'in yazmış olduğu sorularla seo ve uzmanından seo kitaplarını al kargo dahil 29 tl hiç bir şey değil. gerisi tamamen uygulayarak öğrenilen bir konu. paranı ona buna kaptırma

Kaan Gülten in uzmanında seo adlı kitabını aldım okudum çoktan hocam fakat sorular ile seo kitabını ayrı olarak alamıyoruz. Yani sorularla seo kitabını almak için daha önce almış olduğum kitabı tekrar almak zorundyım. Seo uzmanı olmak ayrı bir şey pazarlama uzmanı olduğunu sanmak ayrı bir şey. Açıkçası parası umrumda değil, ama aldığım kitabı sırf daha çok para tırtıklamak için tekrar almak zorunda bırakan birisinin kitabını almak istemiyorum enayi yerine konulmuş gibi olacağım, hatta gibisi yok. O yüzden o kitabı almayacağım tek başına satışa çıkana kadar

Ek Olarak:

Farazi adlı üyeden alıntı

Ücretli kaynak ben bir tane aldım. O da dandik. :)

Ücretsiz ise Google Arama Motoru Optimizasyon Başlangıç Rehberi
https://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/tr//intl/tr/webmasters/docs/arama-motoru-optimizasyon-baslangic-rehberi.pdf

pdf i indirdim birazdan analize başlayacağım hocam teşekkürler. Ücretli aldığınız kaynağı hiç olmazsa özelden yazar mısınız? Muhtemelen bende o kaynağı buldum alma konusunda tereddütlerim var hocam .

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al