-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site ingilizce ve hatalarla dolu. kaynakla ne alaka anlamadım amaç backlink almak mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Benim sitem opencart değil bana da bir yol gösterebilir misiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
iqhaber.com
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Merhaba,
siteadi.com/general-mobile-discovery-6-gb-cep-telefonu-fiyati bu yanlış bir url yapılandırmasıdır. Bu şekilde olursa bir sonraki Google güncellemesinde sitenize elveda diyebilirsiniz.
Bu url yerine;
Bakın vatan bilgisayarın yaptığına Bu şekilde asıl potansiyel müşteriyi hedefleme yapabilirsiniz. Asıl önemli olan sitenize gelmesi değil , sitenizden o ürünü sipariş etmesidir.
Saygılarımla.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
mamoli7683 adlı üyeden alıntı
Merhaba, Herkesin bir tekniği vardır. Bu yöntem şimdiye kadar denediğim en iyi sonucu verdiği için makaleme bunu yazdım. Eğer Google gözünde marka değeriniz varsa tabi ki istediğiniz url'yi yazabilirsiniz. Fakat bundan 2-3 sene öncesine kadar büyük e-ticaret firmalarının dahi bu url'leme yöntemini kullandığını hatırlıyorum ayrıca opencart için geliştirilmiş "Gelişmiş SEO Modülü" ile bu işlemi otomatik olarak yapabilir ve başlığın aynısını url çubuğuna türkçe karakter olmadan ekleyebiliyor.
Saygılar.
2-3 sene öncesine kadar kullanılıyordu zaten :). Bende ondan bahsediyorum hocam. Kullanıcı odaklı çalışmanız her zaman daha iyi bir geri dönüş bırakır. Bunu Tozlu Giyim ve bir marka daha vardı şuanda aklımda değil E-ticaret yöneticisi ile çok yakından görüşmüş ve bir kaç proje için anlaşmış birisi olarak söylüyorum size bunu :).