-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bu google'da anahtar kelimeye tıklayarak hit gönderdiğini iddaa eden arkadaşlar var. Adsense olunca bunun zararlı olduğunu biliyorum ancak adsense kullanmadığmız hatta reklam olmayan kurumsal bir siteye bu işlemi anahtar kelimede yükselmek için uygulasak nasıl bir sonuç alırız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Google ADS Sertifikalı Uzman
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onlar yapay hit onun yerine sitelerinize devamlı özgün içerik girip doğru anahtar kelimeleri kullanırsanız ziyaretçileriniz de sizi arama motorlarında daha iyi bulurlar bu da size gerçek organik hit sağlar. Başkalarının yolladığı hitler sitenize girerler ve hemen çıkarlar bu da size seo açısından bir fayda sağlamaz ve google o siteye giriş çıkışlar çabuk oluyor diye pek bir değer vermez ayrıca sitenize ne kadar yapay hit gelirse google da sizi o oranda cezalandırır.
https://www.ozerirmak.com.tr
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Direk gümlersiniz. Hayatınızın hatası olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
masalsi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
gereksiz boş işler. program moragram vs onlarla uğraşacağına google+ topluluklarında ilginç resimlerle siteni paylaş. ama önce kaliteli ilgi çeken içeriği dolu dolu bir siten olması lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Gereksiz bir çalışma, herşeyde olduğu gibi doğal yöntemlerle olmayan hiç bir şeyin fayda sağlayacağını sanmıyorum. Sitenizde durmayan ziyaretçinin faydası olmadığı gibi anahtar kelimenize de zarar verirsiniz.
Örneğin ben Google olsam ve bu kadar çok anahtar kelime bazlı giriş görsem ve ortalama ziyaret süresinin 10-15 saniye olduğunu görsem, hiç bir şey bilmesem bu sitenin demekki yetersiz seviyede içeriği olduğuna karar veririm, ve yükseltmek yerine gerilere atarım.
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adam hala sanmıyorum diyor :D Ulan millet uyanmasın diye trolleyen çok kullanman sakın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
hocam asla kullanmayın anahtar kelimede yükseliyeyim diye diplere çakılırsınız bizzat denedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
3 gün önce denedim, bugün hitler yarı yarıya...
thanks god