lostyazilim
tr.link

Özgün içerik HK.

3 Mesajlar 557 Okunma
acebozum
tr.link

06WUU 06WUU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 42 / 70
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar, internet üzerinde sürekli araştırmalarda bulunuyorum. Adamın kişisel blogu var ve her telden çalıyor. Teknoloji, Yaşam, Sağlık vb. farklı konularda kategorileri var. Adamın hem index alma hızı fazla hem de seo'ya uygun kriterleri uygulamamış.

Ama adam kelimelerinde neredeyse ikinci sayfaya bile düşmüyor. Domain geçmişine bakıyorum uzun süreli pr'si yüksekmi diye buda yok.

Kendine has kategorileri de yok yani siteye girdiğin zaman şu işe yarayan bir site diyemiyosun.

KeywordsPlanner üzerinde hiti fazla olan kelimelere çalışıyor belli. Ama başarılı oluyor. Kopya içerikleri de mevcut.

İlk sayfa da kalmayı nasıl başarıyor ? Ya da index hızı nasıl bu kadar yüksek.

Sadece bir blog da değil zaman zaman karşıma çıkıyor. Blogger üzerinden blog yayınlayanlar bile daha başarılı.

Biz de emek veriyoruz, kendi temamızı yazıyoruz, özgün içerik üretmek için gece gündüz çalışıyoruz, seo kurallarını uyguluyoruz, link çalışması yapıyoruz. Ama başarısız oluyoruz.

Biz ya da ben nerede hata yapıyorum ?

Web Project Master | {Good Code}
wmaraci
reklam

BAYAZIT BAYAZIT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Boş işler uzmanı
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 15 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Aynı problemi bnde yaşıyorum. Benm makalemi kopyalamış 1. Sirada yer alirken ben 9. Sırada yet alıyorum.

cadde04.com

06WUU 06WUU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 42 / 70
  • Ticaret 0, (%0)
Adamlar emek hırsızlığı yaparak para kazanıyorlar ya en çok o koyuyor adama. Google spam bunk diyorlar da Google kendi ticareti için yazılımlar üretiyor. Biz webmaster'ların kulağına insanlara faydalı işler yap diye fısıldayıp bizlere kurallar koyuyorlar ama kendi menfaatleri için kod yazıyorlar ve bizim yaşadığımız bu haksızlığı görmezden geliyorlar. Tahminlerime göre bir kelime için ilk index alan site kafada kalıyor. Diğerlerini de index tarihine göre sıraya koyuyor. Backlink flanda hikaye galiba.

Web Project Master | {Good Code}
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al