-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
asker
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba dostlar
wp fastest cache ve autopmize eklentilerini kullanmaktayım. Masaüstü skoru 100 iken mobil puanı neden bu kadar düşük?
birde alexa ya göre very slow kısmı ciddi manada canımı sıkıyor bu problem sunucudan mı kaynaklı çünkü isimtescilin siteside slow değerinde:confused:
siteleri çok dolaştım ama genelde hep aynı şeyler yazıyor benimle spesifik veya uygulayıpta gelişim elde ettiğiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
sitem masaüstü, mobilde çok yavaş açılmıyor jet modunda değil ama alexanın dediği gibi very slow hiç değil.:(
https://www.anitkabir.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Çok kafaya takılacak bir durum değil 3g ile ölçüm yapıyor. Artık çok az kullanan var. Herkes 4.5G kullanıyor :)
Yani zaten siten hızı gayet iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Pingdom analizi Almanya lokasyonda bazen 22 sn veriyor açılış hızını.
Yani siteniz bazen geç açılıyor. Cloudflare, cache eklentisi ve sanırım Jetpack kullanıyorsunuz, kontrol etmenizi öneririm.
Newsmag tema kullanıyorsunuz, genelde sayfa geçişleri hızlı olur ama sizde sayfa geçişleri bazen geç yükleniyor. Dediğim gibi ayarlarınızı kontrol etmenizde fayda var.
Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
asker
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
cloudflare ve fastest cache kullanıyorum. ama ne tür bir ayar yapmam gerektiğini bilmiyorum. bu eklenti ayarlarını internette okuduğum kadarıyla düzenledim.teşekkür ederim.
yilmaz70 adlı üyeden alıntı
Pingdom analizi Almanya lokasyonda bazen 22 sn veriyor açılış hızını.
Yani siteniz bazen geç açılıyor. Cloudflare, cache eklentisi ve sanırım Jetpack kullanıyorsunuz, kontrol etmenizi öneririm.
Newsmag tema kullanıyorsunuz, genelde sayfa geçişleri hızlı olur ama sizde sayfa geçişleri bazen geç yükleniyor. Dediğim gibi ayarlarınızı kontrol etmenizde fayda var.
Kolay gelsin.
https://www.anitkabir.net
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
3G diyorlar ancak ben Pagespeed mobil testlerinde +90 değerler alabiliyorum. Takmayın diyorlar ancak dünya mobilleşiyor. Aramalar hep mobilden neredeyse. Mobilde önem vermelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Fastest cache'nin ücretsiz sürümünü kullanıyorsanız eğer tavsiyem internetteki bir rehberi baz alarak dikkatli bir şekilde silmeniz.
Ücretsiz sürümü ne yazıkki yeterli değil. Onun yerine sunucunuzda Litespeed desteği varsa LSCache, yoksa eğer W3 Total Cache eklentisini yine dikkatli bir şekilde ayarlayarak kullanmanız.
Tüm bu eklenti silme, yükleme gibi işlemleri yedek almadan yapmanızı önermem.
EDIT: Sitenizde Litespeed desteği görünüyor. WP Fastest cache eklentisinin ücretli sürümünü kullanıyor olsanız bile Litespeed'in ücretsiz cache eklentisi çok daha iyi performans verecektir diye düşünüyorum.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Caludflare iyi bir ücretsiz CDN seçeneği olsa da çok fazla kopmalar olmasın neden olur. Buda sitenizin performansını düşürür. Türkiye lokasyonlu bir site için kullanmaya hiç gerek yoktur.
Cache eklentilerinin ayarları da bazen hızlandırmak yerine sitenizi yavaşlatabilir. Cache Enabler gibi sadece hıza odaklı bir eklenti kullanmanız fayda sağlayabilir.
Site hızınıza gelince oldukça yeterli bir hıza sahip bu konuyu fazlaca kafanıza takmamanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Skorları kafana takma dicektim ama mobilde baya düşükmüş hocam. Ben olsam jetpack mobil temasını kullanıp wpfastetcache pro varsa mobil ayarlamalarını aktif hale getirirdim. Yüzde yüz olmasa da 90 garanti :) Kesin çözüm..