lostyazilim
tr.link

Paravan blog çalışmasında nelere dikkat edilmeli?

17 Mesajlar 3.603 Okunma
lstbozum
tr.link

mertsaluvan mertsaluvan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 29 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Selam beyler. Blogspot'tan bir tane paravan blog açtım alt kelimem ile ilgili. Ana sitemin bir kategorisi. Nelere dikkat etmeliyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

wmaraci
reklam

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
Çok fazla kasıp kendi sitenden önce çıkarma :D Benimkiler öyle oluyor. Gerçi ikiside benim sonuçta ama aramada kendi ana sitem çıksa daha farklı olur.
mertsaluvan

kişi bu mesajı beğendi.

🔒 http://mcmyazilim.com

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
lokuf.com da paravan bloglarla ilgili çok güzel bir içerik vardı. Oraya bakmalısın.
mertsaluvan

kişi bu mesajı beğendi.

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
Kendi sitene nasıl dikkat ediyorsan onda da öyle dikkat edeceksin ki yararını iyi göresin.
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

nukeci nukeci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web master
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Bayılıyorum bu wmaracı üyelerinin başlık açma şekline
"Paravan blog çalışmasında nelere dikkat edilmeli? "
Arama motoru için başlık at deseler bu başlığı atarım. Burada sanki her üye Forum için çalışan birer personel gibi. Wmaracı yatıp kalkıp dua etsin "Bilgi sahibi" olmadan bu kadar iyi başlık atabilen bir üye grubuna sahip.

Paravan blog çalışırken, paravan sitenin de gerçek bir site olduğunu ve aynı emeğin verilmesi gerektiğini unutmamalısın. Provan blog index alamadan siteye imleme forum tanıtım vs. yapmamalısın, içeriklerin index aldıktan 1 ay sonra paravandan, asıl sitene link çıkışı yapmalısın. Dolayısı ile asıl siteni sıkıntıya sokacak herşey aynı şekilde paravanıda sıkıntıya sokar. Kimse gerçek bir siteden siteyi yayına koyduğu gün başka sitelere link vermeyeceğinden. Henüz indexi bile olmayan bir siteyi kimse sosyal medyada paylaşamayacağından dolayı bunların hepsi spam tehlikesi içerir.

Genel olarak SEO çalışması sabır ister, elbette paravan bloglarda öyle doğal sürece ne kadar benzer uygulamalar yaparsanız işe yarama şansıda o oranda artar.

Yaşlı kurtun dediği gibi yavaş yavaş gidelim hepsini yiyelim.
Kolay gelsin.
aoozdemir mertsaluvan

kişi bu mesajı beğendi.

oyungezgini oyungezgini WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 6, (%100)

nukeci adlı üyeden alıntı

Bayılıyorum bu wmaracı üyelerinin başlık açma şekline
"Paravan blog çalışmasında nelere dikkat edilmeli? "
Arama motoru için başlık at deseler bu başlığı atarım. Burada sanki her üye Forum için çalışan birer personel gibi. Wmaracı yatıp kalkıp dua etsin "Bilgi sahibi" olmadan bu kadar iyi başlık atabilen bir üye grubuna sahip.

Paravan blog çalışırken, paravan sitenin de gerçek bir site olduğunu ve aynı emeğin verilmesi gerektiğini unutmamalısın. Provan blog index alamadan siteye imleme forum tanıtım vs. yapmamalısın, içeriklerin index aldıktan 1 ay sonra paravandan, asıl sitene link çıkışı yapmalısın. Dolayısı ile asıl siteni sıkıntıya sokacak herşey aynı şekilde paravanıda sıkıntıya sokar. Kimse gerçek bir siteden siteyi yayına koyduğu gün başka sitelere link vermeyeceğinden. Henüz indexi bile olmayan bir siteyi kimse sosyal medyada paylaşamayacağından dolayı bunların hepsi spam tehlikesi içerir.

Genel olarak SEO çalışması sabır ister, elbette paravan bloglarda öyle doğal sürece ne kadar benzer uygulamalar yaparsanız işe yarama şansıda o oranda artar.

Yaşlı kurtun dediği gibi yavaş yavaş gidelim hepsini yiyelim.
Kolay gelsin.

Ben ne kadar hatalar yapmışım. Hemen link çıkışları yapmıştım :) Ama allahtan bir şey olmadı.

• Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
Hemen link çıkışı yapsan sıkıntı olmaz zaten bir süre sonra link çıkışlarını yapacağın için yine anlayacak o paravanın o siteden dolayı açıldığını. Bu sadece o süreci yavaşlatır.

nukeci nukeci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web master
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

snndgny adlı üyeden alıntı

Hemen link çıkışı yapsan sıkıntı olmaz zaten bir süre sonra link çıkışlarını yapacağın için yine anlayacak o paravanın o siteden dolayı açıldığını. Bu sadece o süreci yavaşlatır.

Yanlışınız var her link çıkışı yapılan site paravandır anlamına gelir bu dediğiniz ki oada biraz saçma olur. Elbette bir sitede link çıkışı olur. Ama gerçek siteniz için siteyi açtığınız gün dışarıya link veriyormusunuz? Konuyu böyle düşünün. Bir de ufak rica konuya gerçekten hakim değilseniz, kesim mesajlar yazmayın ki, kimse yazdıklarınızdan etkilenmesin. Hı uzmansanız da benim bu yazdığımı dikkat e almayın tabi :)
mertsaluvan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
O zaman seni dikkate almıyorum yapacak bir şey yok !

NovaCep NovaCep WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sistem Yöneticiliği
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 2980
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 16, (%100)
Aşırıya kaçmadan 4-5 bloglan bu iş halledilir.

Youtube: NovaMobi Teknoloji
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al