Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar o kadar düşündüm bir çok araştırma yaptım paravan daha bir mantıklı gelmeye başladı gibi merak ettiğim basit bir şey kaldı örneğin paravan blog ile Desteklenecek link çıkışı yapılacak olan site benzer içerik mi olmalıdır yoksa farklı olsa da olur mu
Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Farklı olsa da olur evet, domain authory ve page authory yükselmiş bir paravan blog ise kendinize link verirseniz faydası olur.
Aynı içerikte ise çok daha faydalı olur, spam riski daha düşük olur (bana göre).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farklı içeriklerde aynı kategoride olmalıdır. Özgün makaleler ile besleyerek tanıtım yazısı modunda link verebilirsiniz.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Aynı sektörde olursa daha faydalı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Paravan bloğun mantığı zaten aynı içerik olmasıdır. :) ana site: elmasitesi.com ise paravan blogda: yesilelma.com gibi olmalı yani. Ama siz birden çok sitem var ve hepsini paravanlar aracılığı ile besleyeceğim diyorsanız paravanların domain adının pek önemli değil ozaman. Her sitenize bu paravanlar üzerinden tanıtım yazısı alırsınız. İçerik girişleride aynı olsa daha iyi, yani elma hakkında 10 makale girmek 1 tane girmekten daha iyi, ama arada güncellik için hertelden yazsanızda olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.