-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu gün yeni farkettiğim bir konu hakkında seocu arkadaşların düşüncesini almak istiyorum. penguen güncellemesi ile gerçekten kalitemi ön plana çıkartıldı yoksa ortada gerçekten tuhaflık mı var.
benim sitem k2yetkibelgesi.com.tr / google da 1.sayfada 9.sırada
yine birinci sayfada ve 6.sırada olan bir diğer site ise k2yetkibelgesi.org
fakat sitenin içinde tek satır yazı yok. içerik falan hiç bişey yok. durum normalmidir???? benden daha üstte fakat
la mabude illa hu. la maksude illa hu. la mevcude illa hu
MultiSync
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
olabilir.senden daha fazla link almış veya keywords vb.durumlarda senden ustundur.seo yaptırmış olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
konuyu açmadan önce bende bunları göz önüne alarak wmaracından sorgulattım fakat hayır. hiç backlink falan da yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Tahminim o kelime üzerine seo girişiminde bulunan pek site olmayabilir onun için keywordslerle orada bulunuyordur. Fakat sen eğer güzel etkili bir çalışma yaparsan kısa sürede onun üzerine çıkarsın.
ferahi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bu şekilde ne siteleri Google geri attı.Misal veriyorum soba kelimesinde soba.com.tr sitesini geri atıyor.bu site 10 senelik site spam yapmamış düzenli seo su yapılıyor.Ama hiç seo yapılmayan site bundan önc eçıkıyor bu site birinci sıradayken 10 sayfaya atıyor.Böyle bir site yok.Başka site böyl eoldu misal verdim:) yani google birşey yaptığını sanıyor ama çok kişinin emeğini ekmeğini kendi çıkarları doğrultusunda hibe etti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ferahi adlı üyeden alıntı
Hocam bu şekilde ne siteleri Google geri attı.Misal veriyorum soba kelimesinde soba.com.tr sitesini geri atıyor.bu site 10 senelik site spam yapmamış düzenli seo su yapılıyor.Ama hiç seo yapılmayan site bundan önc eçıkıyor bu site birinci sıradayken 10 sayfaya atıyor.Böyle bir site yok.Başka site böyl eoldu misal verdim:) yani google birşey yaptığını sanıyor ama çok kişinin emeğini ekmeğini kendi çıkarları doğrultusunda hibe etti.
hocam işte sorguladığım şeyde o. içeriği olmayan boş siteler ilk sıralarda çıkarken yapılan şey iyileştirmemidir. yoksa yanlış giden bişeylermi var bilemiyorum. hedef google kullanıcılarını daha doğru sonuçlara kavuşturmak ise bu bir fiyasko.
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Google güncellemesinin tam oturduğunu düşünmüyorum. 2 tane keyword tatil domaini aldım. Bakalım işe yaracayacak mı ? (Bir tanesi başarılı ilerliyor)
Kuty
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Muhasebe
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mühendislerin işine akıl sır erdiremiyoruz. Neye dayanarak değişiklikler yapılıyor. Çözemedim.