-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Merhabalar
Yaklaşık olarak 15 aylık bir süredir site işleriyle uğraşıyorum. Kısa bir süre gibi görünsede kendimi hep geliştirmek için okudum yazdım uyguladım forumlardan bloglardan yardım aldım ve yüksek rekabet gücü olan sektörlerde güçlü ve seo bilgisi bulunan 6 kişilik ekibimle profosyonel bir site kurup hergün uğraşıyoruz. Onedio gibi sitelerin ilk sayfaları meşgul ettiği film önerileri - dizi önerileri gibi anahtar kelimelerde 6 ay gibi bir süre sonunda ilk 3 hatta 2. sayfada yer almayı başardık. Beklentimizin altında ilerliyoruz sizce azimle devam etmekte fayda mı var yoksa daha düşük rekabet gücü olan bir sektör mü seçmemiz gerek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam 6 ay devam etmişsiniz. Pes etmez devam ederseniz belki bir şeyler kazanabilirsiniz. 6 ay emek verilmiş bir projeyi bırakıp yeni bir projeye başlamak için öncekinden çok çok daha iyi bir proje olması gerekir. Sizin kararınız tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Azimle devam etmenizi öneririm. Belki 1 belki 2 yılda belki de yarın ilk sayfaya çıkarsınız ya da ilk sıraya belli olmaz siz devam edin. İlerleyen zamanlarda emeğinizin kat kat karşılığını alacaksınız ama bu Türkçe bir site için zor bir durum ( kitleniz yok ise )
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ç** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle devam etmelisiniz. 1. sayfaya yerleştiğinizde bütün emeklerinze değmiş olcak. Tıklanmaların %95 i birinci sayfadaki sitelere düşüyor diye bir araştırma okumuştum. Şuan 2. sayfa olmanız bence bir başarı aynı devam :)