Sitenizin rusça belirli kelimelerde arama motorlarında bir yerlere gelmesi, sitenize daha çok ziyaretçi ve yaptığınız işte başarılı olmak için bir fırsat sunuyoruz.

1. Birinci olacaksınız, hemen ilk sayfaya çıkacaksınız (YALAN)

2. Hemen yarın çok para kazanacaksınız (YALAN)


Bu tip yalanlarla vakit kaybetmek istiyen 20 tl 300 backlink alabileceğine inanan arkadaşlar acilen konuyu terk etsin. Seo uzun bir maraton ve masraflı bir iştir. Size sunacağımız paket sadece başlangıç içindir.


Başlamadan önce (lütfen sitenizin urlsini gönderin, sitenizi kontrol edelim, keyword rekabet araştırması yapalım, site hızını ve içeriği kontrol edelim). Burda düzeltilmesi gereken şeyler varsa bunun için sizi bilgilendirelim. (Sitenizde copy content varsa, rusça kötüyse, sayfa düzenlemerinde hatalar varsa size başlangıç için onay veremeyiz) isterseniz belirli bir ücret karşılığında bu ücret yapılacak işleme göre değişir, bu hatalar düzelte biliriz.

Rusça Seo Başlangıç Paketi (15 gün sürer) (100 Dollar)

* 5 Farklı Domain (Konuyla İlgili, Kaliteli Tamamen Rusça Sitelerden)* 5 Farklı Rusça Tanıtım Yazısı * Her tanıtım yazısından istenen 2 adet keyword kelimeden sayfalarınıza çıkış yapılır)

VK.com sayfanızın oluşturulması ve düzenlenmesi
OK.ru sayfanızın oluşturulması ve düzenlenmesi

Rusça Seo Standart Paket ( 1 ay sürer) (200 Dollar)

* 10 Farklı Domain (Konuyla İlgili, Kaliteli Tamamen Rusça Sitelerden)* 10 Farklı Rusça Tanıtım Yazısı * Her tanıtım yazısından istenen 2 adet keyword kelimeden sayfalarınıza çıkış yapılır)

VK.com sayfanızın oluşturulması ve düzenlenmesi + ( 500 - 1000 arası takipçi)
OK.ru sayfanızın oluşturulması ve düzenlenmesi + (500 - 1000 arası takipçi)

İletişim: sukrudulger[at]gmail.com